LEGO 10230 Mini Modulars

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO 10230 Mini Modulars omschrijving

Mini Modulars - het is de modulaire gebouw serie ... in miniatuur! Deze exclusieve mini modulars set is een authentieke miniatuur weergave van de eerste 5 gebouwen in het Modulair Bouwen serie: Café Corner, Market Street, Green Grocer, Fire Brigade en Grand Emporium.

Met zeer gedetailleerde ontwerpen kan elk gebouw worden weergegeven als een stand-alone stuk of is aaneengesloten op de andere gebouwen in de set. De mini-Café Corner bevat details, zoals een ventilator boven de deuropening en een geprint 'hotel'-element, terwijl de mini Market Street een unieke steenconstructie heeft. De mini Green Grocer heeft een brandtrap aan de achterzijde, terwijl de mini Fire Brigade een bel en witte boog elementen heeft. Ten slotte heeft het mini Grand Emporium heeft een bord op het dak, dakraam en ramenwassers platform.

Deze unieke set bestaat uit meer dan 1.300 stenen.

De 10230 Mini Modulars set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

Setnummer10230
Thema LEGO Vintage
Onderdelen1356
AdviesleeftijdVanaf 12 jaar
EAN673419168250

Reviews LEGO set 10230

Leuk mini straat blok
Waardering:
Voor als de grote minifig versies misschien te duur voor je zijn of wel te veel ruimte in beslag nemen, dan is dit een leuke mini versie voor je van de eerste 5 modulaire huizen. Deze set kan bijvoorbeeld ook makkelijker in een vitrine geplaatst worden.
Het is alleen al mooi om te zien hoe er op deze schaal met de kleinste Lego steentjes een gedetailleerde versie van de grote uitvoering gemaakt is.
Nu is het wachten en hopen dat Lego een samenvattende set uitbrengt van de volgende 5 modulaire huizen.
Geplaatst door Rob op 29-12-2017