LEGO 10234 Sydney Opera House

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO 10234 Sydney Opera House omschrijving

Maak kennis met het wereldberoemde Sydney Opera House.

Deze nieuwste LEGO Creator Expert versie is de grote broer van de al langer leverbare LEGO Architecture serie interpretatie van het Sydney Opera House en werd ontworpen door het LEGO ontwerpteam. Uitgevoerd met geavanceerde bouwtechnieken voor complexe vormen, schuine wanden en subtiele details.

Opgebouwd is het Sydney Opera House is 28cm hoog, 63cm breed en 38cm diep. De 10234 Sydney Opera House set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

Setnummer10234
Thema LEGO Vintage
Onderdelen2989
AdviesleeftijdVanaf 16 jaar
EAN5702014971929

Reviews LEGO set 10234

steen goed
Waardering:
Op zoek op internet naar het SYDNEY Opera House kwamen we heel wat tegen, maar om zo maar veel geld neer te leggen zonder te weten of je het wel thuis krijgt, hebben we van een bekende het advies gekregen om bij MISTER BRICKS te bestellen, en het was een hele goede beslissing, met een mooie overzichtelijke web side, waar je meteen zag dat deze met veel zorgvuldigheid aan gewerkt en bijgehouden is. Een perfecte afhandeling, geen hoofdprijs betaald, een zeer snelle levering, in een goede stevige verpakking geleverd, hulde aan MISTER BRICKS. volgende keer ga ik niet meer verder zoeken maar zal meteen hier bestellen.
Geplaatst door sylvia op 22-04-2017
Uitdager
Waardering:
Als je van modelbouw en van architectuur en van lego houdt is het opera house een echte aanrader. Zeer gedetailleerd en vraagt ook geduld met bouwen, veel kleine onderdelen waardoor de details uiteindelijk nog mooier zijn.
Geplaatst door Samantha op 30-03-2017
Top service en een heel contente broer
Waardering:
Daags na bestelling werd de doos al geleverd. Hoe top is dat! Mijn broer was superblij. Want blijkbaar is het operahuis niet zo courant meer te verkrijgen maar bij jullie dus wel. Super bedankt!!! Jullie hebben mezelf en mijn broer heel blij gemaakt. Zijn vriendin iets minder, mijn broer is namelijk bijna non stop bezig om het opera huis af te krijgen :-)
Geplaatst door petra op 15-03-2017
lego pret
Waardering:
Onvindbaar in de winkels in onze buurt en dan toch nog kunnen bestellen bij Misterbricks.
Een meer dan correcte afhandeling van de bestelling en levering.
Enkele weekends avond-pret met het gezin en als resultaat het "Sydney opera house".
Staat mooi naast de Tower Bridge, Venetië, de Eiffeltoren, ...
Wat wordt het volgende...
Geplaatst door Marc op 13-02-2017