LEGO 21312 Vrouwen van NASA

Waardering:
100%
39.95
Jouw voordeel:
Niet op voorraad

Nu besteld = morgen in huis

Deze set is helaas niet meer leverbaar.

Gebruikt de zoekbalk of het menu om een ander leuk product te zoeken uit de huidige LEGO collectie.

0

 • Gratis verzending in Nederland en België.
 • Bezorging waar en wanneer je wilt.
  Thuisbezorgd of afhalen op 2400 locaties.
 • Gemakkelijk betalen
 • Klanten waarderen ons met een 9.5
  op basis van 1703 onafhankelijke reviews

LEGO 21312 Vrouwen van NASA Specificaties

Setnummer
21312
Gratis Verzending
Nee
Leeftijd
10
Onderdelen
231
Thema's
LEGO Vintage
EAN
5702016108453

LEGO 21312 Vrouwen van NASA omschrijving

Kom meer te weten over de beroepen van enkele inspirerende vrouwen uit de wetenschap, technologie, techniek en wiskunde met de Vrouwen van NASA-set van LEGO Ideas. De set omvat minifiguren van 4 inspirerende vrouwen van NASA: astronoom en onderwijzer Nancy Grace Roman, computerwetenschapper en ondernemer Margaret Hamilton, astronaut, natuurkundige en ondernemer Sally Ride en astronaut, natuurkundige en ingenieur Mae Jemison.

De set bevat ook 3 bouwwerken die hun expertises tonen. Speel een ontdekkingstocht in de ruimte van A tot Z na. Begin met het maken van een planning en eindig met het landen op de maan! Het avontuur begint met de bekende scène in het Massachusetts Institute of Technology met Hamilton in 1969, met de software die zij en haar team hadden ontwikkeld. Bouw vervolgens de verstelbare ruimtetelescoop Hubble en lanceer een LEGO versie van het ruimteveer Challenger met 3 afneembare rakettrappen. Bij deze leuke en leerzame set hoort ook een informatieboekje over de 4 vrouwen van NASA, de fan de set heeft bedacht en de LEGO ontwerpers die eraan hebben gewerkt.

De LEGO 21312 Vrouwen van NASA set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO 21312 Vrouwen van NASA kenmerken

 1. Inclusief 4 minifiguren: Nancy Grace Roman, Margaret Hamilton, Sally Ride en Mae Jemison.
 2. Bevat 3 LEGO bouwwerken over de expertises van de 4 vrouwen van NASA.
 3. Het bouwwerk van Nancy Grace Roman bestaat uit een verstelbare Hubble ruimtetelescoop met authentieke details en een geprojecteerde afbeelding van planetaire nevel.
 4. Het bouwwerk van Margaret Hamilton bestaat uit een stapel boekelementen. Deze staat voor de boeken met de broncode voor de Apollo Guidance Computer (AGC) vluchtsoftware.
 5. Het bouwwerk van Sally Ride en Mae Jemison bestaat uit een lanceerplatform met een spaceshuttle Challenger met 3 afneembare rakettrappen.
 6. Inclusief een informatieboekje met bouwinstructies en informatie over de 4 vrouwen van NASA, de fan die de set heeft bedacht en de LEGO ontwerpers die hem hebben ontwikkeld.
Beoordelingen LEGO Set 21312
100% van 100% op basis van 2 Reviews
Totale waardering 5 van 5 op basis van 2 reviews:
100%
 1. gaaf product
  Waardering
  100%
  een zeer leuke en originele set die veel bouwplezier geeft

  Geplaatst op  

  door marco

 2. Inspiratie voor mijn dochtertje
  Waardering
  100%
  Tof dat Lego zulke "specials" maakt. Gegeven aan mijn dochtertje. Poppenspul heeft ze al genoeg, maar slimme, stoere vrouwen die het mogelijk maken om de ruimte te ontdekken of zelf de aarde verlaten, dat wil toch elke meid?

  Geplaatst op  

  door Michiel

© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.