LEGO 70657 Ninjago City Haven

Waardering:
100%
Aanbiedingsprijs 199.95 Normale prijs 249.95
Jouw voordeel:
Niet op voorraad

Nu besteld = morgen in huis

Deze set is helaas niet meer leverbaar.

Gebruikt de zoekbalk of het menu om een ander leuk product te zoeken uit de huidige LEGO collectie.

0

 • Gratis verzending in Nederland en België.
 • Bezorging waar en wanneer je wilt.
  Thuisbezorgd of afhalen op 2400 locaties.
 • Gemakkelijk betalen
 • Klanten waarderen ons met een 9.5
  op basis van 1703 onafhankelijke reviews

LEGO 70657 Ninjago City Haven Specificaties

Setnummer
70657
Gratis Verzending
Nee
Leeftijd
12
Onderdelen
3553
Thema's
LEGO Vintage
EAN
5702016110715

LEGO 70657 Ninjago City Haven omschrijving

Beleef samen met Lloyd, Cole en hun vrienden veel plezier in de set DE LEGO NINJAGO FILM 70657 NINJAGO City haven en verdedig de ninja's tegen Garmadon! Deze zeer gedetailleerde set bestaat uit een haven met een werkende kraan en boot en 2 verdiepingen met locaties uit de Oude Wereld, waaronder een supermarkt met een schap dat omver kan worden gegooid en een draaiend spit, een huis met een kaartenkamer en een keuken/slaapkamer, de werkplaats van een beeldhouwer en een dojo.

Ervaar het moderne leven in NINJAGO City op De Straat met een theezaak en een arcade met verwisselbare billboards, bouwbare arcadespellen, een werkende frisdrankautomaat en een bouwbare 'varkensballon' voor op het dak. De set is inclusief 13 LEGO NINJAGO minifiguren.

De LEGO 70657 Ninjago City Haven set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO 70657 Ninjago City Haven kenmerken

 1. Inclusief 13 LEGO NINJAGO minifiguren: Lloyd, Cole (in vrijetijdskleding), Garmadon, Private Puffer, Runje, Chan Kong-Sang, Runme, Runde, Dareth, Lil' Nelson, Mystake, Chad en Betsy (met een babyfiguur).
 2. De set heeft een modulair ontwerp zodat je eenvoudig kunt spelen en bestaat uit een haven, een deel van de Oude Wereld (onderste verdieping), nog een deel van de Oude Wereld (bovenste verdieping) en het moderne gedeelte De Straat.
 3. De haven bevat van stenen te bouwen water, een botenhuis met een boot met ruimte voor een minifiguur en een dak dat open kan, een roeispaan en een geheim vak met 2 te verzamelen NINJAGO 'kaarten', een steiger met een werkende kraan, afneembare vaten met verschillende elementen en een grot die open kan.
 4. De Oude Wereld op de onderste verdieping omvat een supermarkt met een schap dat omver kan worden gegooid en een draaiend spit, een steegje en de werkplaats van een beeldhouwer met een bouwbaar standbeeld en standbeeldelementen.
 5. In het gedeelte van de Oude Wereld op de bovenste verdieping vind je het huis van Mystake en Runde de verkenner en de dojo van Dareth.
 6. Het huis heeft een kaartenkamer met verschillende elementen, waaronder een wereldbol, een sextant en een boek met daarin een te verzamelen 'kaart' van Atlantis, schuifdeuren, een keuken/slaapkamer met een bouwbare oven, een gootsteen, een stapelbed waarvan het bovenste bed kan worden verwijderd, verschillende elementen waaronder een tv en een dak met bevestigingspunten voor 2 minifiguren.
 7. De dojo bevat 4 katana's, 4 shurikens, wapenrekken en verschillende elementen, waaronder een Sensei Chen toernooiflyer, 3 trofeeën en een buitenmuur met perkament.
 8. Aan De Straat vind je de theezaak van Mystake en de verkenner, een arcade met billboards en een krantenkiosk met 3 NINJAGO Nieuws elementen. De theezaak omvat een balie, een toegangsdeur die open kan, een weegschaal, een theepot, een kop en 2 NINJAGO Nieuws elementen.
 9. De arcade bevat 2 bouwbare arcadespellen, een bouwbare snoepmachine, verwisselbare billboards, een werkende automaat met een bankbiljet en 3 blikjes frisdrank en een bouwbare 'varkensballon' voor op het dak.
 10. Wapens: het zwaard van de Groene Ninja Lloyd, de 4 katana's van Garmadon en de viskettingzaag van Private Puffer. Accessoires: Cole's mobiele telefoon, Runje's vishengel, Chan Kong-Sangs bankbiljet, Runme's hamer en beitel, Lil' Nelsons armgips, Chads kop en Betsy's babyfles.
 11. Koppel deze set aan de set 70620 NINJAGO City voor eindeloze ninja-avonturen!
Beoordelingen LEGO Set 70657
100% van 100% op basis van 3 Reviews
Totale waardering 5 van 5 op basis van 3 reviews:
100%
 1. Briljand
  Waardering
  100%
  Ik heb het gebouwd en staat nu te pronken in mijn Legocllectie.

  Geplaatst op  

  door Marc

 2. Ninjago City Haven
  Waardering
  100%
  Wat een prachtige doos lego is dit zeg! Meer dan 3500 stukjes, ik heb er uren mee gebouwd. Duidelijk (en dik!) handboek. Nu ben ik er al weken heerlijk mee aan het spelen. Kopen deze doos!

  Geplaatst op  

  door xian

 3. Top set
  Waardering
  100%
  Super gedetailleerd met veel easter eggs van oudere thema's.
  Veel stickers, kan voor sommige mensen een minpunt zijn, maar het maakt de set veel levendiger.

  Geplaatst op  

  door Alissa

© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.