LEGO 70912 Batman Arkham Asylum

Waardering:
100%
195
Jouw voordeel:
Niet op voorraad

Nu besteld = morgen in huis

Deze set is helaas niet meer leverbaar.

Gebruikt de zoekbalk of het menu om een ander leuk product te zoeken uit de huidige LEGO collectie.

0

 • Gratis verzending in Nederland en België.
 • Bezorging waar en wanneer je wilt.
  Thuisbezorgd of afhalen op 2400 locaties.
 • Gemakkelijk betalen
 • Klanten waarderen ons met een 9.5
  op basis van 1703 onafhankelijke reviews

LEGO 70912 Batman Arkham Asylum Specificaties

Setnummer
70912
Gratis Verzending
Nee
Leeftijd
12
Onderdelen
1628
Thema's
LEGO Vintage
EAN
5702015869867

LEGO 70912 Batman Arkham Asylum omschrijving

Storm met Batman binnen in Arkham Asylum en verban de Joker en de andere superschurken met het element van de Phantom Zone-projector. Deze zeer gedetailleerde set uit DE LEGO BATMAN FILM bestaat uit een gigantisch Arkham Asylum-model met allerlei verschillende zones – inclusief het kantoor van Dr. Harleen Quinzel, het afdelingskantoor, vier cellen, een beveiligingsscanner met röntgenfunctie, een kantine, een bezoekersruimte en een wasserette – plus een afzonderlijke uitkijktoren van vijf verdiepingen, een politiewagen en tal van accessoires die de fantasie prikkelen. Met de 12 minifiguren die bij de set zijn ingebrepen, waaronder vele superschurken, zijn de spelmogelijkheden oneindig.

De LEGO 70912 Batman Arkham Asylum set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO 70912 Batman Arkham Asylum kenmerken

 1. Deze actieset bestaat uit een zeer gedetailleerd Arkham Asylum met een bewakingstoren plus een politiewagen.
 2. Het Arkham Asylum beschikt over een dak met schoorsteen, decoratieve elementen en sneeuwelementen, verstelbare externe zoeklichtelementen, een standbeeld voor de grote opengaande toegangsdeuren, een beveiligingsscanner met röntgenfunctie, het kantoor van Dr. Harleen Quinzel, het afdelingskantoor, een bezoekersruimte, vier cellen met opengaande deuren en hangende ranken buiten de cel van Poison Ivy, een kantine, een wasserette, een rode telefooncel met telefoonelement en een afzonderlijke uitkijktoren.
 3. Inclusief 12 minifiguren: Batman, Robin, Aaron Cash, Dr. Harleen Quinzel, Barbara Gordon, Poison Ivy, de Joker, de Riddler, Two-Face, Catwoman en twee GCPD officieren.
 4. Onthul een 'röntgenfoto' van een skelet als je een minifiguur langs de beveiligingsscanner beweegt.
 5. Help Dr. Harleen Quinzel met het beheren van Arkham Asylum vanuit haar kantoor met bijbehorende elementen waaronder een computer, een draaistoel en twee injectiespuiten.
 6. Houd samen met Aaron Cash toezicht op Arkham Asylum in het afdelingskantoor met bijbehorende elementen waaronder een bureau, computer, kluis, donut en videobanden.
 7. Geef de gevangenen te eten in de kantine, met een tafel en bijbehorende elementen waaronder dienbladen, borden, worstjes, pretzels, donuts, kaas, watermeloen en sap- en melkpakken, plus een afzonderlijke picknicktafel met vier zitplaatsen voor minifiguren.
 8. Bezoek de gevangenen in de bezoekersruimte met scheidingswand, raamelement en een telefoonelement aan elke kant.
 9. De wasserette beschikt over twee wasmachines, een doos waspoeder, een bezem en andere bijbehorende elementen.
 10. De uitkijktoren heeft vijf verdiepingen en verschillende spelbevorderende elementen waaronder een basketbalring, twee dozen TNT-explosieven, drie computermonitors en twee luidsprekers.
 11. De politiewagen beschikt over een afneembaar dak om gemakkelijk drie minifiguren in de wagen te plaatsen, deuren die open kunnen, een kofferbak die open kan en doorschijnende zwaailicht-elementen.
 12. Accessoire-elementen: de Phantom Zone-projector van Batman, zijn cape en gevormde gereedschapsriem, Robins cape, Dr. Harleen Quinzels klembord, de haak van Aaron Cash en de twee walkietalkies en handboeien van de GCPD officieren.

LEGO 70912 Batman Arkham Asylum Video

Beoordelingen LEGO Set 70912
100% van 100% op basis van 2 Reviews
Totale waardering 5 van 5 op basis van 2 reviews:
100%
 1. Blij mee
  Waardering
  100%
  Heel tevreden over snelle levering, mooie prijs en super lego

  Geplaatst op  

  door Mooie doos voor scherpe prijs

 2. Veel bouwplezier
  Waardering
  100%
  Mooie details, flink wat bouwplezier aan, veel poppetjes en goede prijs-kwaliteit verhouding.

  Geplaatst op  

  door Bor

© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.