LEGO 71011 Doos Minifigures Serie 15

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO 71011 Doos Minifigures Serie 15 omschrijving

De verzegelde doos bevat 60 zakjes Minifigures Serie 15; er zijn 16 verschillende minifiguren in deze serie.

De serie omvat: Koningin, Dierencontroleur, Juwelendief, Vrouwelijk Stamlid, Balletdanseres, Vliegende Strijder, Faun, Enge Ridder, Worstelkampioen, Man in Haaienpak, Onhandige Man, Kendo-vechter, Astronaut, Laser Mech, Conciërge en Boer.

De 71011 Doos Minifigures Serie 15 set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO 71011 Doos Minifigures Serie 15 kenmerken

  1. Elke minifiguur heeft zijn eigen accessoire(s), plus een displayvoetje, een verzamelaars-boekje en een unieke game code.
  2. Verzamel alle delen van deze spannende nieuwe serie LEGO Minifiguren en bedenk er je eigen avonturen mee.

Specificaties

Setnummer7101160
Thema LEGO Vintage
Onderdelen60 Minifiguren
AdviesleeftijdVanaf 5 jaar
EAN673419249423

Reviews LEGO set 7101160

WE NEED MORE MINIFIGS!!!
Waardering:
Deze nieuwe Serie biedt weer heel wat unieke en interessante personages: zo heb je de majestueuze koningin, de sater op bokkenpoten, de niet te missen Haai-man en tal van andere, knap uitgewerkte karakters die je collectie LEGO perfect aanvullen. Elk verrassingspakje bevat een uniek minifiguur met een exclusief attribuut dat je nergens anders kan vinden. En bovendien maakt het verrassingselement deze sets zo onweerstaanbaar: eerst elk zakje aftasten om te weten te komen wat erin zit, of heb je eerder geen geduld en maak je de zakjes meteen open om te kijken welk fantastisch minifiguurtje je LEGOcollectie compleet maakt... Aan jou de keuze :)
Geplaatst door Thomas Van den Steen op 22-05-2016
Goede service
Waardering:
Mijn bestelling werd erg snel geleverd. Ook werd er snel (en inhoudelijk goed) op mijn vraag over de geleverde bestelling gereageerd. Prima service dus!
Geplaatst door Martijn op 21-03-2016
Superlativen tekort
Waardering:
Scherp geprijsd, supersnel geleverd. Keurig verpakt , onbeschadigd aangekomen. Set is waanzinnig leuk, iedereen in de familie heeft nu zijn eigen complete set, en de overige gaat de zoon ruilen met vriendjes op school. De haaiman en de clumsy guy zijn echt hele leuke minifiguren, de boer is ook tof. En het stinkdier, hahahaha. Alle poppetjes zijn echt geweldig, heel leuk om te verzamelen. Niet twijfelen , doen !
Geplaatst door Inzo op 29-01-2016