LEGO 79016 Aanval op Meerstad

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO 79016 Aanval op Meerstad omschrijving

Verdedig je tegen een Ork aanval op Meerstad met Bard de Boogschutter, een kruisboog, een deur met vuurbol-valstrik en een ladder met ontplof-functie.

Meerstad wordt aangevallen door bloeddorstige Orks! Bain, zoon van Bard, rent naar de klokkentoren om zijn vader de Zwarte Pijl te brengen. Neem de indringers onder vuur met de kruisboog. Als een Ork probeert door de deur te komen, vallen er vuurbollen neer op zijn hoofd!

Ga snel de brug over en verdedig de kade. Hijs de goederen omhoog met de kraan en laat de ladder uit elkaar breken als een Ork probeert er tegenop te klimmen. Zet Tauriel in de boot en gebruik haar Elf krijgskunst om de aanvallers te misleiden.

Inclusief 5 minifiguren met diverse wapens: Bain de zoon van Bard, Bard de Boogschutter, Tauriel en 2 Jager Orks.De 79016 Aanval op Meerstad set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

Setnummer79016
Thema LEGO Vintage
Onderdelen313
AdviesleeftijdVanaf 8 jaar
EAN5702015128001

Reviews LEGO set 79016

Een doosje klein geluk.
Waardering:
Vanaf het openen van de doos, tot het afronden van het mooie setje gebaseerd op een top film, samen met mijn zoontje, genoten van de bouw en plezier mede dankzij Misterbricks.nl!!
Geplaatst door Dennis op 01-10-2015