LEGO 79018 De Eenzame Berg

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO 79018 De Eenzame Berg omschrijving

Wees de vuurspuwende draak Smaug te vlug af, met with Bilbo Balings en zijn vrienden in de Eenzame Berg, inclusief Arkensteen troon en takelsysteem.

Bilbo Balings is diep in het hart van de Eenzame Berg op zoek naar de Arkensteen. Vind de geheime deur naar het hol van Smaug en laat de Dwergen naar binnen gaan. Smaug is een reusachtige, vuurspuwende en levensgevaarlijke draak dus er moet snel en trefzeker worden gehandeld!

Graaf naar goud met het gereedschap in de mijn en gebruik de glijbaan om de goudklompjes te vervoeren. Hijs de emmer op met het takelmechanisme en breng het goud naar de smederij. Ga op zoek naar de troon waar de kostbaarste schat van allemaal op ligt – de Arkensteen. Maar kijk uit voor de valstrik in de trap!

Om weer levend boven de grond te kunnen komen moeten Bilbo Balings en de Dwergen zien te ontsnappen aan de razende draak. Activeer de draaibare, enorme katapult in de smederij en bestook de draak met gesmolten goud om te ontsnappen!

Inclusief 5 minifiguren met wapens en accessoires: Bilbo Balings, Balin de Dwerg, Dwalin de Dwerg, Fili de Dwerg en Kili de Dwerg, plus een Smaug figuur. De 79018 De Eenzame Berg set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

Setnummer79018
Thema LEGO Vintage
Onderdelen866
AdviesleeftijdVanaf 8 jaar
EAN5702015128025

Reviews LEGO set 79018

Eenzaam aan de
Waardering:
Wat een top set! Smaug in volle glorie en vier van de coolste dwergen uit de film! Verder een mooi kleurenscala zodat het goed past bij de andere hobbit sets. Wat mij betreft staat deze set lonely aan de top!
Geplaatst door Marco op 17-10-2015