LEGO Angry Birds 75825 Piggy Piratenschip

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Angry Birds 75825 Piggy Piratenschip omschrijving

Bommen en Granaten! De varkens ontsnappen van Bird Island - met de gestolen eieren! Gebruik de katapult om Red en Bomb vanaf de pier de lucht in te schieten, voordat het schip buiten schot kan komen. Laat de Angry Birds op het piratenschip van de varkens landen, zoek overal aan dek naar eieren en vecht tegen de varkens!

De Angry Birds 75825 Piggy Piratenschip set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

Setnummer75825
Thema LEGO Vintage
Onderdelen859
AdviesleeftijdVanaf 7 jaar
EAN5702015598309

Reviews LEGO set 75825

Netjes
Waardering:
Groot assortiment en alles voor een goede prijs. Netjes geleverd volgens afspraak. Mooi piratenschip mijn zoon is er blij mee.
Geplaatst door Jorrit op 12-05-2016
Superset!
Waardering:
De minifiguren zijn geweldig! Bomb is mijn favoriete vogel, ook al is het niet een hele fijne gedachte in het licht van de terreurdreiging van de laatste tijd, maar toch. De zeilen vind ik ook helemaal geweldig. De manier waarop ze daar staan is goed bedacht. De functie die inhoudt dat je vooruit rijdt met het schip en dat de raderen gaan draaien en de roeispanen heen en weer gaan is natuurlijk geniaal ontworpen.

En de manier waarop de voorkant in elkaar zit is zeer ingenieus. De binnenkant van het schip, met het geheime laadruim en een keukentje, is simpel maar effectief genoeg om prima te zijn. De katapult voor de vogels is ook grappig. En de rots aan de voorkant en het tandwiel waar je aan moet draaien en al die dingen zijn hetzelfde als de binnenkant van het schip, simpel maar effectief genoeg om prima te zijn.

Al met al een erg inventieve superset!
Geplaatst door A op 31-03-2016