LEGO Architecture 21027 Berlijn

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Architecture 21027 Berlijn omschrijving

Beleef de architectonische essentie van Berlijn met deze prachtige set met het beroemde Rijksdaggebouw, de overwinningszuil, de BahnTower, de tv-toren van Berlijn en de Brandenburgse poort samen in een prachtige skyline.

De LEGO bouwwerken op schaal in deze set zijn speciaal ontworpen voor een unieke, leerzame bouwervaring en hebben een realistisch kleurschema. Bij dit magnifieke model horen ook 3 stukken van de Berlijnse muur met graffiti-opdruk, die een historisch accent geven aan de gedetailleerde modellen van gebouwen uit één van de meest betoverende steden ter wereld.

De Architecture 21027 Berlijn set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Architecture 21027 Berlijn kenmerken

  1. Inclusief het beroemde Rijksdaggebouw, de overwinningszuil, de BahnTower, de tv-toren van Berlijn en de Brandenburgse poort
  2. Het bijgesloten boekje bevat informatie over de ontwerper van de set, de architectuur en geschiedenis van de gebouwen en historische feiten over de stad Berlijn en het architectonische erfgoed
  3. Inclusief 3 stukken van de Berlijnse Muur met graffiti-opdruk
  4. Met 4 x 32 sokkel met tegels en naamplaatje

Specificaties

Setnummer21027
Thema LEGO Vintage
Onderdelen289
AdviesleeftijdVanaf 12 jaar
EAN5702015591225

Reviews LEGO set 21027

Geslaagd kerstcadeau
Waardering:
Het was een kerstcadeau voor mijn vriend (helemaal lego-gek) en zijn eerste van de Architectuur-lijn. Ik was hem meteen de rest van kerstavond kwijt. Aangezien hij een aantal jaar in Berlijn heeft gewoond is hij helemaal weg van deze set. En ik had de laatste van Mister Bricks mogen kopen! :) Netjes en op tijd (net voor kerst!) geleverd en voor een leuke prijs ook.
Zelf vind ik de details superleuk, hoe bijvoorveeld de Berlijnse Muur zo klein erin verwerkt is. Het is relatief een 'simpele' set maar ontzettend leuk in elkaar gezet.
Geplaatst door Nadine op 03-01-2018
Eerste Architecture set
Waardering:
Absoluut een leuke set om te bouwen. Gelukkig nog kunnen kopen voordat hij uit het assortiment gaat. Hopelijk volgend jaar weer leuke nieuwe sets voor in de plaats!
Geplaatst door Michel op 26-12-2017
Top Product, Goede Prijs & Snelle Levering
Waardering:
Na enig zoekwerk op de website van MisterBricks uitgekomen. De prijs was zeer goed en vergelijkbaar met de meestal ietwat goedkopere Duitse prijzen. Mede hierdoor toch besloten om dit product bij Misterbricks te bestellen.

Na het bestellen was de afhandeling zeer vlot, het pakketje werd snel geleverd en het was ook deugdelijk verpakt zodat er niks kon beschadigen. Tijdens de afhandeling van de bestelling ben ik ook altijd netje op de hoogte gehouden vwb, rekening, Track&Trace code en eventuele vertragingen welke bij mijn bestelling niet opgetreden zijn!

Samengevat: Top Product, Goede Prijs & Snelle Levering
Geplaatst door PB1987 op 21-12-2017
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Waardering:
Alle sets in de Architecture serie zijn prachtig, maar ze hebben niet allemaal hetzelfde aantal stukjes. Deze set heeft er relatief veel, waarvan de geprinte stukjes Berlijnse muur ontzettend uniek zijn en deze set net even dat beetje extra geven.
Geplaatst door Christiaan op 23-01-2017
Leuke set
Waardering:
Leuk, veel details in zo'n kleine set.
Snelle levering door Misterbricks voor scherpe prijs.
Geplaatst door Joyce op 04-07-2016