LEGO Batman Movie 70909 Batcave inbraak

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Batman Movie 70909 Batcave inbraak omschrijving

Verdedig de Batcave tegen de inval van de Penguin en zijn Duckmobile in DE LEGO BATMAN FILM: Batcave inbraak. De zeer gedetailleerde Batcave beschikt over een roterende transformatiekamer waar Bruce Wayne kan 'transformeren' in Batman, een roterende controlekamer met Batcomputer met meerdere schermelementen en een omhoog beweegbaar platform, plus een gevangenis met exploderende ontsnappingsmuur. De Batcave heeft ook een roterende kledingkast met drie alternatieve minifiguurlichamen voor Batman: het Scu-Batsuit, Raging Batsuit en Bat-Pack Batsuit. Ga de strijd aan met de raketten met veermechanisme van de Batboat tegen de dubbele noppenschieters en knipraketten van de Duckmobile. Inclusief vier minifiguren en twee Penguin handlangers.

De Batman Movie 70909 Batcave inbraak set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Batman Movie 70909 Batcave inbraak kenmerken

  1. Inclusief vier minifiguren: Batman, de Penguin, Bruce Wayne en Alfred Pennyworth plus twee Penguin handlangers, elk met robotachtige handen.
  2. Deze actieset bevat een zeer gedetailleerde Batcave, Batboat en de Duckmobile van de Penguin.

Specificaties

Setnummer70909
Thema LEGO Vintage
Onderdelen1047
AdviesleeftijdVanaf 8 jaar
EAN5702015869836

Reviews LEGO set 70909

Bat-cool
Waardering:
Urenlang bouwplezier gevolgd door urenlang fantasierijk spelen. Batcave in combinatie met The Joker ballonvlucht gekocht. Vernuftig bouwpakket (dus wel met aandacht in elkaar zetten) met onverwachte knopjes die tot lachsalvo's leidden. Heerlijk speelgoed en een heel blij kind!!
Geplaatst door Patricia op 24-02-2017