LEGO Batman Movie 70915 Two-Face dubbele verwoesting

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Batman Movie 70915 Two-Face dubbele verwoesting omschrijving

Houd de machtige graafmachine van Two-Face tegen met Batman en zijn Batcycle, met deze spannende DE LEGO BATMAN FILM-set: Two-Face dubbele verwoesting. De graafmachine van Two-Face is inclusief cabine met plaats voor een minifiguur en echt werkende graafmachine-arm met laadschop en is ontworpen voor soepel stuurgedrag. De machine ziet er heel gewoon uit aan zijn 'goede kant', maar aan de 'slechte kant' heeft hij enorme wielen met scherpe stekels en zesschots snelvuurgeschut.

De Batcycle is inclusief cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, roterende dubbele noppenschieter en draaibaare knipraketlanceerder! Bij de set horen vier minifiguren met diverse wapens en accessoires waarmee allerlei actiescènes kunnen worden bedacht en nagespeeld.

De Batman Movie 70915 Two-Face dubbele verwoesting set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Batman Movie 70915 Two-Face dubbele verwoesting kenmerken

  1. Inclusief vier minifiguren: Batman, Two-Face en twee GCPD officieren.
  2. De graafmachine van Two-Face heeft een uniek 'goede/slechte kant'-ontwerp, een cabine met plaats voor een minifiguur, een afneembaar dak, een wapenruim met pistool, vier enorme wielen (waarvan twee met stekels aan de 'slechte' kant), een echt werkende graafschop, soepel stuurgedrag, zesschots snelvuurgeschut, een rotor en opbergruimte aan de achterkant.
  3. De Batcycle is inclusief twee grote wielen, een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur met een doorschijnend-gele voorruit en Batwing-vleugeldeuren, roterende dubbele noppenschieter en draaibare knipraketlanceerder.
  4. Inclusief twee wegversperrings-elementen.
  5. Schep minifiguren – en zelfs de Batcycle – op met de laadschop!
  6. Wapens: Batmans twee Batarangs, het machinegeweer van Two-Face en het geweer en pistool van de GCPD officieren.

Specificaties

Setnummer70915
Thema LEGO Vintage
Onderdelen564
AdviesleeftijdVanaf 9 jaar
EAN5702015870405

Reviews LEGO set 70915

Erg gave graafmachine
Waardering:
Deze graafmachine van Two-Face is erg gaaf, je kunt hem van 2 kanten bekijken de ene kant is die als normale graafmachine en de ander is die als Two-Face zijn verwoestende voertuig. Erg tof in elkaar gezet, en met 2 van deze sets zou je kunnen proberen om hier 2 verschillende voertuigen apart van te maken.
Geplaatst door G.J. op 20-07-2017