LEGO Batman Movie 70917 De ultieme Batmobile

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Batman Movie 70917 De ultieme Batmobile omschrijving

Kom in actie met de helden uit DE LEGO BATMAN FILM: Batman, Robin, Batgirl en Alfred Pennyworth (in Batsuit) en bezorg de superschurken vierdubbele hoofdpijn met de ultieme Batmobile! Splits het fantastische model in vier afzonderlijke voertuigen: de Batmobile, de Batwing, de Bat-Tank en de Batcycle. De Batmobile heeft uitklapbare stuwraketten en vier noppenschieters, de Batwing heeft vouwvleugels en een dubbel boordgeschut met veermechanisme.

De Batcycle beschikt over inklapbare wielen en de zwaar gepantserde Bat-Tank heeft een dubbel verborgen zesschots snelvuurgeschut. Bij deze set horen ook een draaibaar Bat-signaal met LEGO verlichtingssteen, de vliegende schijf van Polka-Dot Man en acht minifiguren met diverse wapens en accessoires voor urenlang speelplezier.

De Batman Movie 70917 De ultieme Batmobile set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Batman Movie 70917 De ultieme Batmobile kenmerken

  1. Inclusief acht minifiguren: Batman, Robin, Batgirl, Polka-Dot Man, Alfred Pennyworth (in Batsuit), de Boze Heks van het Westen en twee vliegende apen.
  2. De set bestaat uit de 4-in-1 ultieme Batmobile die kan worden gesplitst in vier afzonderlijke voertuigen: de Batmobile, de Batwing, de Bat-Tank en de Batcycle. Inclusief Bat-signaal om zelf te bouwen.
  3. De Batmobile heeft een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, vier noppenschieters, twee uitklapbare stuwraketten, twee verborgen kanonnen zonder schietfunctie en doorschijnende licht-elementen.
  4. De Batwing beschikt over een cockpit die open kan met een gedetailleerd dashboard en plaats voor een minifiguur, dubbel boordgeschut met veermechanisme, vouwvleugels, vleermuisvormige staartvleugels en doorschijnende licht-elementen.
  5. De Bat-Tank heeft een cockpit die open kan met een gedetailleerd dashboard en plaats voor een minifiguur, grote wielen, dubbel verborgen zesschots snelvuurgeschut, een wapenmagazijn dat open kan met bedieningspaneel-details en doorschijnende licht-elementen.
  6. Accessoire-elementen: de capes van Batman, Robin, Batgirl, Alfred Pennyworth en de Boze Heks van het Westen, de gevormde gereedschapsriemen van Batman en Batgirl, de helm van Polka-Dot Man, Alfred Pennyworths hoed en de hoed en bezemsteel van de Boze Heks van het Westen.

Specificaties

Setnummer70917
Thema LEGO Vintage
Onderdelen1456
AdviesleeftijdVanaf 10 jaar
EAN5702015870429

Reviews LEGO set 70917

Dagen speelplezier
Waardering:
Eén van de leukste legosets ooit. Vier voertuigen, ieder met eigen passagier smelten samen tot éen ultiem voertuig, de batmobile. Dit is een set die je niet alleen inelkaarzet maar waar je ook eindeloos mee blijft spelen.
Geplaatst door Olaf op 27-08-2018
ULTIEME BATMOBILE
Waardering:
Supergave Batmobiel van de Lego Batman film. Leuk hoe de 4 voertuigjes in elkaar passen!
Geplaatst door Sten op 30-01-2018
70917
Waardering:
Gaaf product
Geplaatst door Michel op 05-12-2017
SUPER AANRADER
Waardering:
Voor de eerste keer besteld .... zeker voor herhaling vatbaar !!
Zeer toegankelijke website, zeer snelle levering en bovendien nog voordelig ook !!
Geplaatst door gerda op 02-10-2017