LEGO City 3221 Vrachtwagen

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO City 3221 Vrachtwagen omschrijving

Met de machtige LEGO City 3221 Vrachtwagen zijn zelfs de zwaarste ladingen geen enkel probleem. Vul de aanhanger en start de motor, de vrachtwagen gaat de weg weer op!

Terwijl de aanhanger wordt volgeladen met LEGO dozen neemt de chauffeur nog even alles door. Zit er genoeg benzine in de tank? Is het oliepeil niet te laag? Gelukkig, de vrachtwagen is tip top in orde en klaar voor vertrek.

De LEGO City 3221 Vrachtwagen set bestaat uit een krachtige truck met uitgebreide stuurhut en slaapcabine, een complete aanhanger, een steekwagen en meerdere dozen voor transport. Inclusief chauffeur en transportmedewerker.

De City 3221 Vrachtwagen set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

Setnummer3221
Thema LEGO Vintage
Onderdelen278
AdviesleeftijdVanaf 5 jaar
EAN5702014601871

Reviews LEGO set 3221

Geweldig model!
Waardering:
Dit model van een lego vrachtwagen is een mooie verschijning. Leuke details, zoals de lego doosjes van echte modellen (waaronder de vrachtauto zelf) die je kunt inladen. Mijn zoontje wilde deze doos heel graag hebben, maar helaas is dit model niet meer in productie. We waren dus erg blij dat we deze tegen een redelijke prijs bij misterbricks gevonden hebben. Zoonlief speelt er bijna elke dag mee. Dit was dus een hele goede aankoop!
Geplaatst door Vincent op 22-09-2015