LEGO City 60036 Arctic Basiskamp

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO City 60036 Arctic Basiskamp omschrijving

Vanuit het LEGO City 60036 Arctic Basiskamp, in het ijskoude Antarctica, bestudeert een team van doorgewinterde wetenschappers de mysterieuze ijskristallen. Gelukkig zijn onze onderzoekers tot in de puntjes voorbereid en beschikken zij over alle hightech apparatuur die zij nodig hebben om de missie te doen slagen.

De helikopter heeft een plek gespot waar ijskristallen kunnen zijn. Volgepakt met onderzoeksapparatuur trekt de hondenslee eropuit om de vondst van dichtbij te bekijken. Succes! Vanuit het basiskamp komen de sneeuwscooter en het machtige rupsvoertuig samen in actie om de kristallen op te graven. Zijn zij op tijd klaar om de naderende sneeuwstorm voor te blijven?

De LEGO City 60036 Arctic Basiskamp set heeft alles in huis om elke expeditie te doen slagen. Zo beschikt het uitgebreide basiskamp over een compleet laboratorium, garage, transportband, radarsysteem en recreatieruimte. De set wordt geleverd inclusief helikopter, hondenslee, sneeuwscooter, rupsvoertuig, ijsbeer en maar liefst zeven expeditieleden voorzien van alle accessoires die nodig zijn om te overleven in de extreme omstandigheden van de Zuidpool.

De City 60036 Arctic Basiskamp set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

Setnummer60036
Thema LEGO Vintage
Onderdelen735
AdviesleeftijdVanaf 6 jaar
EAN5702015119283

Reviews LEGO set 60036

Voor uren speelplezier
Waardering:
Prachtig compleet en uitgebreid pakket van het basiskamp Artic. Geen geweldrollen spelen, maar vele andere rollen, zowel mens en dier. Een echte aanrader!
Geplaatst door Petra op 11-09-2016
Waardering:
Prima, eerlijke, duidelijke en vlotte verzending. Zeer tevreden over misterbricks!
Geplaatst door Lutgarde op 01-09-2016