LEGO City 60080 Lanceerbasis

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO City 60080 Lanceerbasis omschrijving

Alles staat klaar voor de lancering op de LEGO City Lanceerbasis.

Breng de satelliet aan boord van de space shuttle en laat het machtige mobiele lanceerplatform langzaam naar de startpositie rijden. breng de astronauten naar de shuttle in de servicewagen en de aftelling kan beginnen: 3… 2… 1… GO!

De hoofdmotoren worden aangezet en ontwikkelen een enorme stuwkracht waardoor de shuttle de ruimte in schiet. Werp de externe branstoftank en de raket-boosters af en maak de deuren van het vrachtruim open om de satelliet te lanceren! Alweer een geslaagde missie gelanceerd vanaf de LEGO City Lanceerbasis!

Inclusief 5 minifiguren met diverse accessoires: een wetenschapper, 2 technische medewerkers en 2 astronauten. De City 60080 Lanceerbasis set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

Setnummer60080
Thema LEGO Vintage
Onderdelen586
AdviesleeftijdVanaf 6 jaar
EAN5702015349833

Reviews LEGO set 60080

fijn
Waardering:
Jongen van 8 jaar was er volledig weg van.
Geplaatst door sofie op 31-05-2016
Gaaf
Waardering:
De lanceerbasis ziet er supermooi uit. Onze zoon van 6 jaar was heel enthousiast om deze te gaan bouwen en heeft hem ook heel snel afgemaakt. Deze lanceerbasis zorgt voor uren speelplezier.
Geplaatst door jan op 18-04-2016
LEGO space shuttle
Waardering:
Prachtige LEGO space shuttle. Mijn zoontje (5 jaar) is er 2 lange avonden mee bezig geweest om hem in elkaar te zetten. Prachtig inclusief een miniatuur satelliet.
Geplaatst door Sebastiaan op 25-01-2016
Super mooi!
Waardering:
Ook voor stoere meiden een perfect cadeau!
Levering de volgende dag al!
Geplaatst door Marloes op 10-12-2015
Prima site!
Waardering:
De lage prijzen deden mij twijfelen...zal de site betrouwbaar zijn??? Maar dat was iet nodig, prima snelle service. Leuke poster extra bij de bestelling. Voor herhaling vatbaar.
Geplaatst door Siebine op 05-11-2015
Mooi groot kado
Waardering:
Mooie spaceshuttle met verrijdbare basis.
Geplaatst door Samera op 30-09-2015
Super mooie set
Waardering:
Mijn zoon ( en ik ) hebben veel plezier aan deze set. Leuk om te bouwen maar zeker ook om mee te spelen en te kijken naar alle details.

Geplaatst door Vincent op 29-09-2015

Toon alle 9 reviews

Goede website, ook voor kindjes.
Waardering:
Onze kindjes mochten een budget spenderen aan lego. We rekenden op de website van Mister Bricks om ons daarbij te helpen. Dit ging heel vlot en onze kindjes waren heel enthousiast. Ze konden perfect volgen op het scherm en het zoeken ging ook voor hen heel vlot. Het gehele proces ging vlot, alle communicatie ging vlot. Toen de levering ook vlot ging zagen we twee heel blije kinderen. Ze gingen direct aan de slag met de lego en het bouwen was super plezant. Onze kinderen willen bij jullie ook een volgende bestelling plaatsen. Kinderen blij = ouders blij. Dus een dikke duim voor Mister Bricks. Top service.
Geplaatst door Patrick op 14-09-2015
Ready, set, ... lift off
Waardering:
De lego city lanceerbasis is de MAX! Na het in elkaar zetten, heeft onze kleine astronaut al leuke ruimteavonturen ondernomen: astronauten die op de keukentafel landen en een cornflakeslandschap ontdekken, ... Supertof! Bedankt, lego!
Geplaatst door Nellie op 07-09-2015