LEGO City 60124 Vulkaan Onderzoeksbasis

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO City 60124 Vulkaan Onderzoeksbasis omschrijving

Maak alles klaar voor grote ontdekkingen met de vulkaan onderzoeksbasis set inclusief vulkaan met 'uitbarst'-functie, mobiel controlecentrum met afneembare cabine en laboratorium dat open kan aan de zijkant, grote graafmachine met uitschuifbare breekhamer die op en neer beweegt, drone met draaibare rotors, kiepwagen, ‘lava' rotsblokken met kristallen en diverse stukken gereedschap. Inclusief 6 minifiguren.

De City 60124 Vulkaan Onderzoeksbasis set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

Setnummer60124
Thema LEGO Vintage
Onderdelen824
AdviesleeftijdVanaf 8 jaar
EAN5702015594851

Reviews LEGO set 60124

Een kers op de taart
Waardering:
Het laatste stukje puzzel voor een eerste complete set voor mijn zoontje, als gescheiden vader ben ik gebeld elke dag of de kers op de taart al bezorgd was.

Echt een super aanvulling
Geplaatst door Joep op 10-12-2017
Rondvliegende lavastenen , gevaar ALOM !!
Waardering:
Deze inginieus opgebouwde vulkaan is een plezier om in elkaar te steken en daarna zeker ook om mee te spelen. Je kunt namelijk de lavastenen via een hendeltje laten vliegen en die gaan redelijk ver en hoog. Mijn zoontje stak hier al bijna ons parket in vuur en vlam met de rondvliegende lavastenen.
Echt een plezier om in in huis te halen.
De vrachtwagen is een echt onderzoeksstation, die aan beide kanten naar boven kan geklept worden, zo kunnen de kinderen alle resultaten van de tests ingeven in de computer en een volgende vulkaanuitbarsting voorkomen.
Plezier alom met de kraan, de onderzoekstruck en de vulkaan met lavastenen die alle kanten uitvliegen.
ECHT EEN FIJN STUKJE LEGO
Geplaatst door Stéphanie op 02-08-2016
Compleet met veel details
Waardering:
Mooie en complete set. De onderdelen zijn divers en gedetailleerd. Nu al veel speelplezier aan gehad. Nu de resterende onderdelen en de gehele vulkaanset is compleet :)
Geplaatst door Ivar Snel op 04-07-2016