LEGO City 60216 Brandweerkazerne in de stad

Waardering:
100%
Aanbiedingsprijs 79 Normale prijs 99.95
Jouw voordeel:
Niet op voorraad

Nu besteld = morgen in huis

Deze set is helaas niet meer leverbaar.

Gebruikt de zoekbalk of het menu om een ander leuk product te zoeken uit de huidige LEGO collectie.

0

 • Gratis verzending in Nederland en België.
 • Bezorging waar en wanneer je wilt.
  Thuisbezorgd of afhalen op 2400 locaties.
 • Gemakkelijk betalen
 • Klanten waarderen ons met een 9.5
  op basis van 1703 onafhankelijke reviews

LEGO City 60216 Brandweerkazerne in de stad Specificaties

Setnummer
60216
Gratis Verzending
Nee
Leeftijd
6
Onderdelen
943
Thema's
LEGO Vintage
EAN
5702016369489

LEGO City 60216 Brandweerkazerne in de stad omschrijving

Bescherm van de inwoners van LEGO City met de fantastische set 60216 Brandweerkazerne in de stad, bestaande uit een grote ladderwagen met een werkende licht- en geluidssteen, een uitschuifbare, draaibare ladder en een brandslang met een spuit met 'waterstraalfunctie'. Deze spannende set bevat daarnaast een gebouw met 3 verdiepingen en een dak, een bouwterrein met een hek, een omvallende lantaarnpaal en een toiletcabine met een afneembare boven- en voorkant, plus een vrijstaande hijskraan met een draaiende arm en werkende lier. Ook inclusief een brandweerhelikopter met een cockpit die open kan en het robotvoertuig R.O.S.-T3, die beide zijn uitgerust met een 3-schots noppenschieter, een motor met ruimte voor zwaailichten en 7 minifiguren.

De LEGO City 60216 Brandweerkazerne in de stad set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO City 60216 Brandweerkazerne in de stad kenmerken

 1. Deze creatieve speelgoedset bestaat uit een gebouw met 3 verdiepingen en een dak, een naastgelegen bouwterrein met een hek, gereedschapshouders, een omvallende lantaarnpaal en een toiletcabine met een afneembare boven- en voorkant, plus een vrijstaande hijskraan met een draaiende arm en werkende lier met haak.
 2. Inclusief 7 LEGO City minifiguren: 2 bouwvakkers, een piloot en 4 brandweerlieden.
 3. Het bouwspeelgoed bevat daarnaast een grote ladderwagen met een werkende licht- en geluidssteen die nieuw is vanaf januari 2019, uitschuifbare steunpoten, opbergruimte aan de zij- en voorkant, een draaibare en uitschuifbare ladder en een brandslang met een spuit met 'waterstraalfunctie' die nieuw is vanaf januari 2019.
 4. Deze geweldige set is bovendien inclusief een brandweerhelikopter die is uitgerust met een cockpit die open kan, draaiende rotors en een 3-schots noppenschieter die nieuw is vanaf januari 2019, het robotvoertuig R.O.S.-T3 uitgerust met uitschuifbare grijpers en een 3-schots noppenschieter die nieuw is vanaf januari 2019, plus een brandweermotor.
 5. Accessoire-elementen: 2 zwaailichten, een radio, 2 rookuitrustingen, 12 waterelementen, een drilboor, een sandwich, 2 waterflessen, een afstandsbedieningselement voor de kraan, 2 brandweerbijlen die nieuw zijn vanaf januari 2019 en een afstandsbedieningselement voor het robotvoertuig R.O.S.-T3, plus 9 omvallende bouwbare vuurelementen.
 6. Druk op de licht- en geluidssteen van de ladderwagen terwijl je zo snel mogelijk met de brandweerlieden naar de plek des onheils rijdt.
Beoordelingen LEGO Set 60216
100% van 100% op basis van 4 Reviews
Totale waardering 5 van 5 op basis van 4 reviews:
100%
 1. 3 sets besteld
  Waardering
  100%
  De brandweerkazerne, camper en racewagens besteld, super snelle en nette levering.
  Communicatie was top en heel goed verpakt

  Geplaatst op  

  door Rick

 2. Lego creatie piraten
  Gewoonweg fantastisch speelgoed. Zowel voor volwassenen en kinderen perfect geschikt voor een fijne namiddag. Opa bouwt en de kleinkinderen helpen en/of spelen ondertussen!
  Ook zeer op prijs gesteld is de levering ; perfect op tijd en op de juiste plaats. Ook een seintje een uur vooraf is een goede manier van werken !
  Ik maak zeker reclame voor jullie bedrijf. Zowel mondeling als via Facebook.

  Geplaatst op  

  door feys filip

 3. Verslaafd in de goede zin des woords
  Waardering
  100%
  In navolging van opa en vader die wekelijks bouwen aan een Lego technic of Lego creator expert project zijn ook onze kleinzoons verslaafd aan alles wat Lego city te bieden heeft. Aan de hand van de Lego bouwinstructies-app en een klein beetje hulp zetten onze vijfjarige kleinzoons met veel plezier de brandweerkazerne in elkaar!

  Geplaatst op  

  door Marieke

 1. laaiend
  Waardering
  100%
  mijn kleinzoon was laaiend enthousiast over hoe snel zijn brandweerkazerne werd afgeleverd.
  zijn vreugde liep de spuigaten uit.

  Geplaatst op

  door leida

© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.