LEGO DC Super Hero Girls 41232 Superhelden School

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO DC Super Hero Girls 41232 Superhelden School omschrijving

Beleef de actie van de LEGO DC Super Hero Girls wereld, met Supergirl en Poison Ivy die het opnemen tegen Lena Luthor. Een fantastische set inclusief drie minipoppetjes, een schoolgebouw van drie verdiepingen met draaibare klaslokalen, café, uitschuifbare hellingbaan, ketting en schijfschieters. Inclusief Poison Ivy's motor en Lena's vliegtuig met draaibare motoren, een grijpklauw aan de voorkant en twee gehypnotiseerde, paarse Kryptomites.

De DC Super Hero Girls 41232 Superhelden School set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO DC Super Hero Girls 41232 Superhelden School kenmerken

  1. Inclusief drie minipoppetjes: Supergirl, Poison Ivy en Lena Luthor, plus Poison Ivy's plant Frankie en twee gehypnotiseerde, paarse Kryptomites.
  2. De set bestaat uit een schoolgebouw van drie verdiepingen met groot amethist-element op het dak, twee draaibare klaslokalen met tafels, stoelen en draaibare beeldschermen en een café met tv-scherm op de bovenste verdieping.
  3. Zet het schoolgebouw in de verdedigingsstand met de hellingbaan die omlaag kan komen, draaibare vlaggen aan de voorkant, schijfschieter op een van de klaslokalen en een kettingkanon op het dak van de school.
  4. Lena Luthors vliegtuig heeft een cockpit die open kan, draaibare stuwmotoren en een draaibare grijpklauw aan de voorkant.
  5. Zet het schoolgebouw in de verdedigingsstand door de knop op de bovenste verdieping te draaien en lanceer Poison Ivy op haar motor via de helling; Breng de school weer in de normale stand na het gevecht en vier de overwinning in het café.
  6. Accessoire-elementen: gereedschapskast, moersleutel, fles met groeimiddel, Superkoppen, extra cape, amethist-fragment, liaankrachten, Poison Ivy's bloem, Supergirl's telefoon, schaar en een sushi-element.

Specificaties

Setnummer41232
Thema LEGO Vintage
Onderdelen712
AdviesleeftijdVanaf 7 jaar
EAN5702015814294

Reviews LEGO set 41232

Super shop
Waardering:
Goede service, duidelijke uitleg, snelle levering. Nederlander als ik ben, de goedkoopste deal!!! Mijn dochter is blij met haar Lego DC superhelden
Geplaatst door jarno op 05-02-2018
Top!
Waardering:
Makkelijk besteld en snelle levering, top!
Geplaatst door Joep op 23-01-2018