LEGO DC Super Hero Girls 41239 Eclipso Duister paleis

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO DC Super Hero Girls 41239 Eclipso Duister paleis omschrijving

Strijd tegen Eclipso en de gemene kleine Kryptomites in haar duistere paleis! Maak een landing met de onzichtbare straaljager van Wonder Woman en ga met haar op zoek naar The Flash. Daar is hij, opgesloten in die buis! Eclipso wil alle LEGO DC Super Hero Girls gevangennemen om hun krachten te stelen en zo de machtigste en meest boosaardige van allemaal te worden! Bevrijd The Flash en ga achter Eclipso aan voordat ze kan ontsnappen. Kun jij voorkomen dat ze haar duivelse plan uitvoert?

Beleef een wereld vol actie met de LEGO DC Super Hero Girls als Wonder Woman het opneemt tegen Eclipso om The Flash te redden! Deze fantastische set is inclusief paleis van twee verdiepingen dat kan openvouwen, vier 'kracht-aftapbuizen', een commandoruimte, kaptafel, wapenkast, Eclipso's Jewel Jet, Wonder Womans Invisible Jet, een heleboel accessoire-elementen plus 3 oranje Kryptomites.

De DC Super Hero Girls 41239 Eclipso Duister paleis set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO DC Super Hero Girls 41239 Eclipso Duister paleis kenmerken

  1. Inclusief 3 minipoppetjes: Wonder Woman, Eclipso en The Flash, plus 3 oranje Kryptomite figuurtjes.
  2. De set omvat een paleis dat kan openvouwen, buizen om The Flash, Wonder Woman en andere LEGO DC Super Hero Girls karakters gevangen te houden, centraal laadstation, commandoruimte, kaptafel, wapenkast, afdeling voor het maken van nieuwe Kryptomites en een aparte Kryptomite-trainingsruimte.
  3. Ook inclusief Wonder Womans Invisible Jet met cockpit die open kan en plaats voor twee minipoppetjes en Eclipso's Jewel Jet met cockpit die open kan met ruimte voor een minipoppetje.
  4. Oefen met de Kryptomites in de trainingsruimte, zodat ze straks kunnen meedoen aan het gevecht.
  5. Laat de Jewel Jet opstijgen vanaf het dak van het paleis, zodat Eclipso kan ontsnappen.
  6. Accessoire-elementen: staf, zwaard, strijdvlegel, sai, Wonder Womans Lasso der Waarheid, Wonder Womans schild, laboratoriumflesjes, lippenstift, haarborstel, parfumflesjes, houweel, hamer en aambeeld en drie kristallen.

Specificaties

Setnummer41239
Thema LEGO Vintage
Onderdelen1078
AdviesleeftijdVanaf 9 jaar
EAN5702015867726