LEGO Disney Princess 41153 Ariel's koninklijke feestboot

  • Beschikbaarheid: Niet op voorraad

  • Wordt verwacht: December 2017

  • Beschikbaarheid:

LEGO Disney Princess 41153 Ariel's koninklijke feestboot omschrijving

LEGO l Disney Ariel's koninklijke feestboot beschikt over alles wat je nodig hebt om Ariël uit De kleine zeemeermin en prins Eric lang en gelukkig te laten leven. Dans urenlang onder het prieel op de draaiende dansvloer, wees een echte dj achter de zeesterdraaitafel van Sebastiaan, ontdek een geheime schat en steek gekleurde vuurwerkstenen af. Ga creatief aan de slag met het modulaire ontwerp van dit leuke kinderspeelgoed en verplaats eenvoudig onderdelen van het model.

De Disney Princess 41153 Ariel's koninklijke feestboot set maakt deel uit van het thema Nieuw.

LEGO Disney Princess 41153 Ariel's koninklijke feestboot kenmerken

  1. Inclusief 2 minipoppetjes: prins Eric en Ariël in haar jurk en cape van witte stof, plus figuren van Sebastiaan de krab en Max de hond.
  2. Ariel's koninklijke feestboot is voorzien van een prieel met een draaiende dansvloer, een scheepsroer, een kaptafel en een vuurwerklanceerder, plus een steiger en het eiland van Sebastiaan met een draaitafel met zeesterren.
  3. Accessoires: taart, glazen, kroon, schatkist, juweel, telescoop, Ursula's contract-tegel, drietand, haarstrik, bot, vuurwerkelementen en een parfumflesje.
  4. Pas dit geweldige kinderspeelgoed aan door eenvoudig onderdelen te verplaatsen en te verwisselen, zoals de kaptafel, de taarttafel en de drankentafel.
  5. Draai aan Sebastiaans zeesterren en help Eric en Ariël bij hun dans op de draaiende dansvloer. Steek daarna het gekleurde vuurwerk af en laat het feest nog lang doorgaan!

Specificaties

Setnummer41153
Thema LEGO Nieuw
Onderdelen380
AdviesleeftijdVanaf 6 jaar
EAN5702016111675