LEGO Duplo 10508 Luxe Trein Set

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Duplo 10508 Luxe Trein Set omschrijving

Geef iedere DUPLO treinbaan een extra dimensie met deze Luxe treinset met moderne trein!

Inclusief locomotief met geluidseffecten en goederenwagons om vol met rotsen te vullen. Laad de rotsblokken uit met de echt werkende kraan en vul de trein met brandstof voor de volgende rit!

Deze set is inclusief meer dan 160 cm rails, een brug met tunnel, vrachtwagen, DUPLO-steengroeve, gebouw met werkende kraan en allerlei kleurige DUPLO elementen. Inclusief drie DUPLO figuren. De Duplo 10508 Luxe Trein Set set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

Setnummer10508
Thema LEGO Vintage
Onderdelen134
AdviesleeftijdVanaf 2 jaar
EAN5702014973343

Reviews LEGO set 10508

gouden greep
Waardering:
onze kleinzoon ,net twee jaar geworden speelt elke dag met zijn trein.
zijn vader ook
Geplaatst door fred op 06-02-2018
Compleet en mooi
Waardering:
Mooie treinset met echt n mooi eind rails van zo'n vier meter. Met een bouwthema: een stoere industriele trein, een kraan, een vrachtauto, bakken die los op de trein kunnen met speciale blokken en dan door de kraan getakeld kunnen worden, een huisje, een aantal speelpoppetjes. Wij gaven het onze zoon voor zijn tweede verjaardag. Hij is er al uren zoet mee geweest.
Geplaatst door Lisette op 08-05-2017
Super service!!!
Waardering:
Wauw, wat zijn wij blij met onze aankoop!! Op het laatste moment besteld voor de verjaardag van ons zoontje, hij werd 3 jaar. Sinsdien heeft de trein niet meer stil gestaan
Geplaatst door Isabella op 04-05-2017
Waardering:
Echt elke cent waard!! Onze jongste van twee heeft het voor zijn verjaardag gekregen maar onze oudste van 4 speelt er net zo graag mee! Uren speelplezier, je kan zelfs tanken! Nog wel als ouder zelf opbouwen maar al snel snapt de tweejarige hoe de trein aan en uit gaat.... trein stopt na lange tijd ook zelf. Wel jammer dat er voor dit geldbedrag niet al batterijen in de trein zitten.
Geplaatst door Saskia op 03-04-2017
Duplo trein
Waardering:
Super service voor de beste prijs!
Geplaatst door MJ op 22-03-2017
Treinset kwam als een trein
Waardering:
De bestelde Duplo treinset kwam meteen de volgende dag in sneltreinvaart naar ons adres. Scherpste prijs vergeleken met andere aanbieders en stevig verpakt. Wat kan een klant nog meer wensen? Ik zou het in ieder geval niet weten.
Geplaatst door Marloes op 25-05-2016
super
Waardering:
De luxe treinset van duplo is een super product. Voor onze jongens van 4 en 3 geweldig. De brug maakt het voor hun super. We hadden al heel veel baan en het huis ligt nu vol. De kraan herkennen ze van de duplo spellen op tablet.
Hier dus goed ontvangen.
Geplaatst door Stephanie op 08-04-2016

Toon alle 9 reviews

Super trein
Waardering:
Super, leuke trein voor heel veel jaren speelplezier
Geplaatst door Ans op 22-03-2016
Enthousiaste kleinzoon (en vader!)
Waardering:
Super, hoe makkelijk je kan bestellen. Overzichtelijk en duidelijk omschreven en zeer snelle levering. MisterBricks doet wat hij beloofd. Ik kom vast nog eens terug.
DANK
Geplaatst door A. Jansen op 15-03-2016