LEGO Duplo 10584 Het Grote Bos

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Duplo 10584 Het Grote Bos omschrijving

Zoek een hertenfamilie in het LEGO DUPLO bos: Dierenpark met 3 DUPLO figuren, een wagen, schuur, parkpoort en een glijbaan plus meer dierenvriendjes.

Maak een uitstapje naar het dierenpark in het LEGO DUPLO bos —er zijn zoveel dieren te bezichtigen! Bouw een schuur voor de hertenfamilie en rij met de wagen langs het hol van de beer en langs de vos om ze van dichterbij te bekijken, terwijl de eekhoorn door het bos loopt. Kies vervolgens een goede picknickplaats uit om wat te eten vooraleer je gaat spelen op de glijbaan.

Jonge kinderen houden van de 8 wilde DUPLO dieren in deze set en alle mogelijke rollenspellen die het park te bieden heeft.Praat met hen over respect voor de natuur en wilde dieren, terwijl ze de speciale stenen met opdruk van noten gebruiken als voedsel voor de dieren. Het LEGO DUPLO bos: Het park is ideaal om de basis van bouwen onder de knie te krijgen met een bouwbare wagen, schuur, poort, hol, boom en glijbaan. De vrolijk gekleurde LEGO DUPLO stenen zijn speciaal ontworpen om veilig te kunnen worden gebruikt door kleine kinderen.

Bevat 3 LEGO DUPLO figuren: een mama, papa en een kind, plus 8 dierenvriendjes: een hertenbok, hinde, jong hertje, beer, berenwelp, 2 vossen en een eekhoorn. De Duplo 10584 Het Grote Bos set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

Setnummer10584
Thema LEGO Vintage
Onderdelen105
AdviesleeftijdVanaf 2 jaar
EAN5702015355209

Reviews LEGO set 10584

Waardering:
het is leuk dat er verschillende dieren in zitten, een auto en een glijbaan. deze combinatie is voor mijn zoon geweldig.
Geplaatst door bianca op 23-02-2016