LEGO 45678 Education SPIKE Prime set

Aanbiedingsprijs 449 Normale prijs 479.95
Jouw voordeel:
Niet op voorraad

Nu besteld = morgen in huis

Deze set is helaas niet meer leverbaar.

Gebruikt de zoekbalk of het menu om een ander leuk product te zoeken uit de huidige LEGO collectie.

0

 • Gratis verzending in Nederland en België.
 • Bezorging waar en wanneer je wilt.
  Thuisbezorgd of afhalen op 2400 locaties.
 • Gemakkelijk betalen
 • Klanten waarderen ons met een 9.5
  op basis van 1703 onafhankelijke reviews

LEGO 45678 Education SPIKE Prime set Specificaties

Setnummer
45678
Gratis Verzending
Nee
Leeftijd
10
Onderdelen
528
Thema's
LEGO Vintage
EAN
5702016376319

LEGO 45678 Education SPIKE Prime set omschrijving

De LEGO® Education SPIKE™ Prime Set is DE tool waarmee leerlingen tussen de 11 en 14 jaar kunnen leren programmeren met STEAM. SPIKE Prime is een combinatie van kleurige LEGO bouwelementen, gebruiksvriendelijke hardware en intuïtieve op Scratch gebaseerde programmeersoftware op basis van slepen en neerzetten die leerlingen steeds via speelse activiteiten uitdaagt tot leren en kritisch nadenken om complexe problemen op te lossen, ongeacht hun onderwijsniveau. Dankzij SPIKE Prime doen leerlingen via eenvoudige instapprojecten tot grenzeloze mogelijkheden voor creatieve ontwerpen de broodnodige vaardigheden op, voor STEAM en voor de 21e eeuw, waardoor ze de innovatieve geesten van morgen kunnen worden... terwijl ze aan het spelen zijn!

De programmeerbare hub vormt het hart van het SPIKE Prime systeem. Dit geavanceerde en toch gebruiksvriendelijke apparaat in de vorm van een steen heeft 6 in-/uitvoerpoorten, een 5x5-lichtmatrix, bluetooth-connectiviteit, een luidspreker, een 6-assige gyro, en een oplaadbare batterij. De SPIKE Prime Set bevat daarnaast zeer nauwkeurige motoren en sensoren waarmee leerlingen, in combinatie met allerlei kleurige LEGO bouwelementen, leuke robots, dynamische apparaten en andere interactieve modellen kunnen ontwerpen en bouwen. Dankzij de vele aansluitingspunten op de hub, de motoren en de sensoren en de nieuwe, grote bouwelementen zijn leerlingen minder tijd kwijt met bouwen, en hebben ze meer tijd om te leren. De stevige opbergdoos en de 2 sorteerbakken zorgen er ook voor dat de tijd voor opzetten en opruimen tot een minimum wordt beperkt, terwijl de kleinere bakken ideaal zijn wanneer er weinig bureauruimte is.

De intuïtieve programmeeromgeving voor tablets en computers maakt gebruik van de beste elementen die de populaire op Scratch gebaseerde programmeertaal te bieden heeft, om een systeem te creëren dat zowel docenten als leerlingen geweldig zullen vinden. De app bevat een ‘Aan de slag'-materiaal en daarnaast 3 module-opzetten over STEAM die aansluiten bij het leerplan en gericht zijn op techniek en informatica. Deze modules, die speciaal zijn ontworpen voor leerlingen van 11 tot en met 14 jaar en die zijn afgestemd op lessen van 45 minuten, zorgen dat leerlingen STEAM sneller onder de knie krijgen, doordat ze continu worden uitgedaagd om kritisch na te denken en complexe problemen op te lossen, ongeacht hun onderwijsniveau. De uitgebreide online lesplannen, met een schat aan toegankelijk, interactief ondersteuningsmateriaal, bieden leerkrachten alles wat ze nodig hebben om met vertrouwen les te geven, ongeacht hun ervaring.

De LEGO 45678 Education SPIKE Prime set set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO 45678 Education SPIKE Prime set kenmerken

 1. Stevige opbergdoos met sorteerbakken, programmeerbare hub, Afstandssensor, Krachtsensor, Kleursensor, Grote motor, 2 Mediummotoren en meer dan 500 aantrekkelijk vormgegeven LEGO® Technic elementen in leuke kleuren.
 2. Programmeerbare hub met een 5x5-lichtmatrix, 6 in-/uitvoerpoorten, geïntegreerde 6-assige gyro, een luidspreker, bluetooth-connectiviteit en een oplaadbare batterij.
 3. De programmeeromgeving met slepen en neerzetten voor tablets en computers berust op de populaire op Scratch gebaseerde programmeertaal die door miljoenen kinderen over de hele wereld wordt gebruikt.
 4. Daag leerlingen van 11 tot en met 14 jaar uit met 3 STEAM-module-opzetten gericht op techniek en informatica, die aansluiten bij de eisen van het leerplan en geschikt zijn voor sessies van 45 minuten. Inclusief uitgebreide online lesplannen en ondersteuning voor de leerkracht.
 5. Pas bij elke stap in het ontwerpproces technische ontwerpvaardigheden toe.
 6. Ontwikkel efficiënte probleemoplossende en programmeervaardigheden door problemen te ontleden en algoritmisch te denken.
 7. Ontwerp projecten met zowel hardware- als softwareonderdelen voor het verzamelen en uitwisselen van gegevens.
 8. Werk met variabelen, gegevensreeksen en gegevens uit de cloud.
 9. Leer kritisch denken en ontwikkel vaardigheden voor de rest van je leven en je toekomstige loopbaan.
© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.