LEGO Elves 41072 Naida’s waterparadijs

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Elves 41072 Naida’s waterparadijs omschrijving

Vertroetel jezelf in LEGO Elves Naida’s waterparadijs met Naida minipoppetje, dolfijn, spa-bad, waterval-douche, divan en schoonheidsproducten.

Ga op zoek naar de magische landkaart met Naida Riverheart, de Water-elf, in haar prachtige waterparadijs. Op de kaart staat aangegeven waar de Elfen de 4 speciale sleutels kunnen vinden waarmee hun vriendin Emily Jones terug kan keren naar haar eigen wereld. Alleen de wijze dolfijn Delphia weet waar de kaart is verstopt - wanneer zal ze het geheim van het waterparadijs onthullen?

Naida heeft magische waterkrachten en voelt zich het meest op haar gemak in haar luxe zwembad, waar ze speelt met Delphia. Ga op zoek naar het gouden dagboek van Naida en laat haar op haar bed zitten en al haar indrukken en gevoelens opschrijven. Creëer nieuwe recepten voor schoonheidsmiddelen en meng de ingrediënten in de kristallen potjes of neem een verfrissende douche achter de waterval.

Inclusief Naida Riverheart minipoppetje en Delphia de dolfijn-figuur. De Elves 41072 Naida’s waterparadijs set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

Setnummer41072
Thema LEGO Vintage
Onderdelen249
AdviesleeftijdNee
EAN5702015352758