LEGO Elves 41073 Naida’s avonturenschip

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Elves 41073 Naida’s avonturenschip omschrijving

Ga aan het roer staan van LEGO Elves Naida's avonturenschip met 2 minipoppetjes, draaibare mast met zeil, scheepskeuken, duikplank en grote oester.

Hijs de zeilen en reis met Naida Riverheart en Aira Windwhistler op het grote avonturenschip! Help de Elfen bij hun zoektocht naar de magische watersleutel waarmee Emily Jones kan terugkeren naar de mensenwereld. Gebruik de telescoop om te speuren naar de grote oesterschelp waarin de sleutel is verborgen en help the Elfen hun magische water- en wind-krachten te combineren om bij de bodem te komen, zodat ze de oester kunnen openen.

Zal het de Elfen lukken de sleutel te vinden? Stuur het schip veilig over de golven naar huis. Als de wind gaat liggen, kun je Naida en Aira laten pootjebaden vanaf de prachtige schelpstoelen aan boord van het schip. Maak een heerlijke maaltijd klaar in de scheepskeuken en zet de Elfen aan tafel op de zachte kussens.

Inclusief 2 mini-poppetjes: Naida Riverheart en Aira Whisperwind. De Elves 41073 Naida’s avonturenschip set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

Setnummer41073
Thema LEGO Vintage
Onderdelen312
AdviesleeftijdVanaf 7 jaar
EAN5702015352765