LEGO Elves 41074 Azari en de magische bakkerij

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Elves 41074 Azari en de magische bakkerij omschrijving

LEGO Elves Azari en de magische bakkerij-set inclusief 2 mini-poppetjes, vos, lava-waterval, oven met schuifplaat, deur en allerlei bakkersartikelen.

Ga op avontuur met Azari Firedancer, de Vuur-elf, en reis door het woud om de sleutel te zoeken in een hele bijzondere bakkerij! Bestel heerlijk gebak voor Azari en Vlammie de vos en ga samen op zoek naar de sleutel. Rol het deeg uit dat de jonge bakker heeft klaarliggen en zet het brood in de magische oven. In de oven wordt het brood gebakken in de hitte van een waterval van lava!

Azari bedenkt dat de sleutel achter die 'lava-val' verborgen moet zijn: met haar magische vuurkrachten maakt ze eenopening in de lavastroom waar Vlammie doorheen kan springen om de sleutel te pakken. De Elfen zijn weer een stapje dichter bij hun doel: hun vriendin Emily Jones terug laten keren naar haar eigen mensen-wereld.

Inclusief 2 mini-poppetjes: Azari Firedancer en Johnny de bakker, plus Vlammie de vos. De Elves 41074 Azari en de magische bakkerij set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

Setnummer41074
Thema LEGO Vintage
Onderdelen324
AdviesleeftijdVanaf 7 jaar
EAN5702015352772

Reviews LEGO set 41074

Netjes en op tijd
Waardering:
Netjes en op tijd geleverd!
Heel blij mee :)
Geplaatst door Tessa op 16-01-2016