LEGO Elves 41078 Skyra’s Mysterieuze Luchtkasteel

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Elves 41078 Skyra’s Mysterieuze Luchtkasteel omschrijving

Vind het magische portaal waardoor Emily Jones kan worden teruggestuurd naar haar eigen wereld!

De LEGO Elves hebben hun zoektocht volbracht en de 4 magische sleutels gevonden waarmee het portaal kan worden geopend. Nu moeten Emily en Naida Riverheart, de Water-elf, de hindernissen passeren in het wonderlijke Luchtkasteel, om bij het portaal te komen. Skyra, de bewaakster van het portaal, kijkt samen met haar uil Nascha van bovenaf op onze vrienden neer.

Help de elfen om door de overwoekerde ingang te komen en de water-krachten van Naida te gebruiken om de geheime deur te vinden in de badruimte achter de waterval. Onthul de betoverde trap om langs de lava-keuken te komen en passeer de pegasus-wachtpost van Skyra.

Zet daarna de 4 sleutels in het portaal. Ga dan naar Skyra toe en probeer haar ervan te overtuigen dat ze het portaal moet openen met haar staf. Wie weet of Emily ooit opnieuw op bezoek komt in de fantastische wereld van de LEGO Elves?

Inclusief 3 mini-poppetjes: Emily Jones,Naida Riverheart en Skyra, plus Golden Glow de pegasus en Nascha de uil. De Elves 41078 Skyra’s Mysterieuze Luchtkasteel set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

Setnummer41078
Thema LEGO Vintage
Onderdelen808
AdviesleeftijdVanaf 8 jaar
EAN5702015352819

Reviews LEGO set 41078

Zeer leuk speelgoed
Waardering:
Mijn dochter van 10 is helemaal weg van deze LEGO Elves bouwdoos. Ze bouwt hem heleaal zelf en kan er uren mee spelen. Past leuk bij haar overige Elves verzameling.
Geplaatst door Dirk op 12-12-2016
Skyra's mysterieuze luchtkasteel
Waardering:
Snelle levering. Past mooi bij de andere Lego Elves en Lego Friends sets.
Geplaatst door H op 19-09-2016