LEGO Friends 41094 Heartlake Vuurtoren

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Friends 41094 Heartlake Vuurtoren omschrijving

Beleef een heerlijke zomermiddag met de LEGO Friends Heartlake vuurtoren set met ijswinkel, steiger, roeiboot en een lief zeehondje.

Geniet van een dagje aan zee in de prachtige Heartlake vuurtoren! Stephanie is op bezoek bij haar vriendin Kate in de ijszaak. Ze kan kiezen uit allerlei heerlijke smaken en daarna gaat ze met haar ijsje op de steiger in de zon zitten. Terwijl ze haar handen wast in de badkamer, ziet ze een ladder. Waar gaat die naartoe?

Ga op onderzoek met Stephanie, ontdek de geheime ruimte met de schatkaart en beleef nog meer avonturen! Kijk vanaf de top van de vuurtoren over het water met de verrekijker: misschien kun je de vriendelijke zeehond zien. Ga aan boord van de roeiboot, vaar ernaartoe en fotografeer de zeehond. Na een heerlijke dag aan zee gaan Kate en Stephanie lekker slapen in de gezellige zolderkamer. Zou er morgen een andere vriendin op bezoek komen om een ijsje te kopen? Combineer deze set met de Heartlake luchtballon (productnr. 41097) voor een spannend bezoek aan Heartlake City.

Inclusief 2 mini-poppetjes: Kate en Stephanie, plus een zeehondje.De Friends 41094 Heartlake Vuurtoren set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

Setnummer41094
Thema LEGO Vintage
Onderdelen473
AdviesleeftijdVanaf 6 jaar
EAN5702015346740

Reviews LEGO set 41094

9
Waardering:
Super blij met deze vuurtoren gelijk aan de slag zulke blijde gezichtjes. Daar wordt je zelf ook blij van ,als ze zo genieten met dit cadeau
Geplaatst door elly op 17-12-2015