LEGO Friends 41101 Heartlake Hotel

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Friends 41101 Heartlake Hotel omschrijving

De vakantie van je leven in het Grand Hotel in Heartlake City!

Laat de taxi tot stilstand komen voor het hotel zodat Andrea, Stephanie en Olivia hun bagage aan Nate de piccolo kunnen geven, die klaar staat met de bagage-trolley. De meiden komen via de draaideur binnen in de prachtig hotellobby met de schitterende kroonluchter. Aan de balie krijgen ze hun kamersleutels van Susan, de tante van Andrea. De leuke kat komt ook even gedag zeggen.

Met de lift komen we naar de eerste verdieping waar de kamers zijn. Wie krijgen de tweepersoons en wie de eenpersoons kamer? De meiden genieten van het uitzicht vanaf hun balkon en nemen dan en snelle douche voordat ze naar het zwembad op het dak op zoek gaan. Neem een frisse duik of ontspan in een van de strandstoelen met een vers en fris drankje uit de smoothie-bar. Later kun je de meiden trakteren op koffie met gebak in het café van het hotel of op een lekker ijsje op het terras bij de fontein.

In de avond kan Andrea een paar van haar zangnummers brengen op het podium in de gezellige bar, begeleid door haar vriendinnen op de jazzpiano en de saxofoon. Neem de lift naar de bovenste etage waar Nate als DJ optreedt. Zijn vriendelijke hond is ook van de partij.

Wat zullen we morgen allemaal gaan doen? In dit hotel is gedurende de hele vakantie genoeg te doen!

Inclusief 5 mini-poppetjes: Andrea, Olivia, Stephanie, Susan en Nate, plus en hond en een kat. De Friends 41101 Heartlake Hotel set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

Setnummer41101
Thema LEGO Vintage
Onderdelen1552
AdviesleeftijdVanaf 8 jaar
EAN5702015346801

Reviews LEGO set 41101

Prachtig hotel
Waardering:
Een prachtig hotel. Waar veel mee gespeeld word.
En ook super fijn dat fijn dat dit product snel en gratia bezorgt kon worden
Geplaatst door Ingeborg op 30-10-2017
Top service!
Waardering:
Goede en snelle service! Mijn dochter is erg blij met het hotel en is meteen aan het bouwen gegaan.
Geplaatst door Stephanie op 26-10-2016
Super service!
Waardering:
Had het hotel voor mijn dochter besteld! Super snelle levering! Mijn dochtertje is er super blij mee.
Geplaatst door Saskia op 27-05-2016
Wauw!
Waardering:
Mijn dochter had dit hotel al heel lang op haar verlanglijstje staan. Eindelijk had ze genoeg centjes bij elkaar en hebben we het hotel besteld via Mister Bricks. Haar geluk kon niet op toen er meteen de volgende dag al een enorme doos voor de deur stond! Wat een super snelle top service! Een heel gelukkig meisje hier met een prachtig lego hotel!
Geplaatst door chantal op 30-03-2016
Mister Bricks is TOP!
Waardering:
Mister Bricks heeft een heel ruim aanbod van scherp geprijst Lego. De service is uitstekend. De ene dag besteld, de order wordt met een mail bericht bevestigd en na het versturen van het pakketjes is de zending tot aan de voordeur te volgen. De volgende bestelling van Lego is bij Mister Bricks !

Een zeer tevreden klant.
Geplaatst door D.P. op 21-03-2016
snel en goed
Waardering:
snel en makkelijk besteld, snel geleverd dus ik ben tevreden
Geplaatst door John op 01-12-2015