LEGO Friends 41120 Avonturenkamp Boogschieten

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Friends 41120 Avonturenkamp Boogschieten omschrijving

Mia wil de boogschietwedstrijd winnen, dus oefent ze zo vaak ze kan op de schietbaan. Blijf het proberen totdat ze iedere keer in de roos schiet!

Als ze tijdens haar lunchpauze een sandwich opeet onder het afdakje, komt een nieuwsgierig egeltje haar dag zeggen! Na haar pauze traint Mia weer verder en gebruikt nu een appel als doelwit. Is Mia klaar om de trofee te winnen?

  1. Schietbaan met doelwit dat kan omvallen, boog met schietfunctie, afdak met een stoel om even pauze te nemen en een huisje voor de egel.
  2. Accessoires: trofee, vlag, appel, sandwich, waterfles, kersen en een ton met projectielen.
  3. Schiet met de boog en probeer het doelwit te raken.
  4. Ga op de stoel in de schaduw zitten met een lekkere sandwich.
De Friends 41120 Avonturenkamp Boogschieten set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

Setnummer41120
Thema LEGO Vintage
Onderdelen110
AdviesleeftijdVanaf 6 jaar
EAN5702015592130

Reviews LEGO set 41120

Bukken!
Waardering:
Omdat het niet zo'n grote Lego-doos is, is de het snel afgebouwd en kan het spelen beginnen. De kruisboog schiet echt en de schietschijf kan echt eruit geschoten worden. Een grappig detail. Het blokje dat je wegschiet kaatst nog wel eens terug en dan moet je bukken! ;) Het egeltje is erg populair bij ons meisje.
Omdat bij misterbrick.nl zijn de prijzen kleiner zijn dan bij andere (web)winkels, hebben we deze Lego-doos (en andere Lego) bij hen aangeschaft. Ook de verzending verliep naar wens en volgens afspraak.
Geplaatst door Chava op 31-08-2016