LEGO Friends 41121 Avonturenkamp Wildwatervaren

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Friends 41121 Avonturenkamp Wildwatervaren omschrijving

Olivia and Andrea gaan op een Avonturenkamptrip op de rivier, waar ze willen wildwatervaren en rotsklimmen. Op naar de klimwand waar je zo snel mogelijk de top probeert te bereiken.

Doe dan je reddingvest aan en trotseer de wild stromende rivier met de boot. Kijk uit voor de omvallende boom en de beer die in de rivier aan het vissen is! Kun je de snelste tijd verbeteren en de trofee winnen? Vertel je avonturen bij het kampvuur voordat je gaat slapen in de tent.

  1. Inclusief brug over de rivier om zelf te bouwen, met finishklok, wildwaterboot met zitplaatsen en roeispanen, omvallende boom, klimwand, kampvuur en een rotsblok met geblokte vlag.
  2. Kampeerplek inclusief zelfbouwtent met 2 bedden en een bankje met kampeerbord.
  3. Met de omvallende boom maak je het nog spannender als de meiden de finish naderen.
  4. Zet de tent op bij het kampvuur en maak er een gezellige kampeerplek van bij de rivier.
De Friends 41121 Avonturenkamp Wildwatervaren set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

Setnummer41121
Thema LEGO Vintage
Onderdelen320
AdviesleeftijdVanaf 6 jaar
EAN5702015592376

Reviews LEGO set 41121

uirstekende service
Waardering:
Bestelling goed en snel afgehandeld. Voor herhaling vatbaar! Sinterklaas moet het ' avonturenkamp wildwatervaren' nog in de zak stoppen, maar hij zeker dat het goed zit.
Geplaatst door Koen op 29-11-2016
Waterpret
Waardering:
Deze Lego-doos hebben de kinderen gebouwd op de camping, heel toepasselijk! Het zit leuk in elkaar, er zitten leuke details in, zoals bijvoorbeeld de bewegwijzering die verwijst naar de boomhut en naar het kruisboogschieten (en beide dozen hebben we ook in ons bezit). Het was een feest om te bouwen (zowel voor jong en oud).
Bij misterbrick.nl zijn de prijzen kleiner dan bij andere (web)winkels, dat waarderen we. Misterbricks.nl houdt zich ook keurig aan de leveringstijden.
Geplaatst door Chava op 31-08-2016