LEGO Friends 41126 Heartlake Paardrijclub

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Friends 41126 Heartlake Paardrijclub omschrijving

Laat de paarden zich warmlopen in de draaimolen en oefen een paar sprongen. Zet de balk hoger om de hindernis zwaarder te maken. Verzorg de paarden en verkleed je voor de wedstrijd in de kleedruimte.

Na de wedstrijd breng je de paarden naar hun stal en ga je in de cafetaria van de club iets drinken met Mia en Stephanie - en dan kan er lekker worden geslapen op de zolder: morgen is het weer vroeg dag!

De Friends 41126 Heartlake Paardrijclub set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Friends 41126 Heartlake Paardrijclub kenmerken

  1. Inclusief Mia en Stephanie minipoppetjes in paardijkleding, plus een muis en 2 paarden: 1 zwart en 1 wit met zwarte tekening.
  2. Inclusief stalgebouw van 2 verdiepingen met windvaan en een tuin met draaibare oefenmolen, in 2 hoogtes verstelbare oefenhindernis, eet- en drinktrog en een verzorgingsplek.
  3. Op de begane grond vind je de 2 stallen met deuren die open kunnen, een ronde poort met trofee-display en een kleedruimte met deur, toilet, wastafel en een helmstandaard.
  4. Op de eerste verdieping zijn ramen die open kunnen, een cafetaria met tafel en bankjes, een zolder met 2 bedden en een muizenholletje.
  5. Inclusief accessoires voor paardrijden, zoals ruiterhelmen, teugels, zadels, paardendekens en trofeeën.
  6. Verzorgings- en voeder-accessoires: borstels, kammen, 3 flesjes paardenshampoo, haarstrikken, emmer, hooivork, hooi, een appel en een wortel.
  7. Accessoires voor de eetruimte: bekers, bord, schaal, 4 stukken kersentaart, 2 stukken watermeloen, drinkfles en kaas voor de muis.

Specificaties

Setnummer41126
Thema LEGO Vintage
Onderdelen575
AdviesleeftijdVanaf 6 jaar
EAN5702015593588

Reviews LEGO set 41126

Zeer tevreden
Waardering:
De dochter ondervind veel bouw en speelplezier, zeer te vreden over de snelle afhandeling en verzending.
Geplaatst door MARTIJN op 19-09-2017
Blije dochter
Waardering:
Fijne service en een blije dochter
Geplaatst door Henk op 19-09-2017
Blije dochter
Waardering:
Fijne service en een blije dochter
Geplaatst door Henk op 19-09-2017
stukken goedkoper dan reguliere speelgoedwinkels
Waardering:
Ik heb de Manege van Legofriends voor mijn 8 jarige dochter gekocht. Ik vond de prijs best hoog bij reguliere speelgoedwinkels. Heb even de tijd genomen om op internet te zoeken naar de beste prijs en kwam op deze website uit. Het scheelde me maar liefst E20,-!!!
Ook de verzending was snel en keurig ingepakt. Ik koop vaker mijn legospeelgoed op deze website!!
Geplaatst door Sandra op 29-08-2017
Super aankoop voor minder geld
Waardering:
Snelle levering en veel goedkoper dan reguliere speelgoedwinkel! Kerstaankopen weer bij deze winkel. Maar goed ook want dochter is gek op lego friends en lego city.
Geplaatst door Sandra op 01-08-2017
Prima
Waardering:
Prima en snel geleverd!
Geplaatst door K. Hundt op 12-05-2017
Prachtig spul
Waardering:
Een mooie stal met paarden. Onze dochter van 6 is er erg blij mee. Waar voor je geld
Geplaatst door Lijn op 28-01-2017

Toon alle 14 reviews

Dubbel plezier!
Waardering:
Onze dochter heeft veel bouwplezier beleefd aan de Heartlake Paardrijclub! Alle meidendetails werden ondertussen door haar ontdekt en vervolgens heeft ze er veel speelplezier mee! De paarden worden verzorgd, er wordt mee gereden en vervolgens mogen ze uitrusten in de stal. Het is zo'n leuk gedetailleerd legopakket, dat ze het zelfs voor elkaar krijgt om haar broer te laten meedoen in het spelen. Leuk om hen samen zien te fantaseren!
Geplaatst door Marja op 22-01-2017
Geweldig
Waardering:
Mijn dochter van 8 heeft de paardrijclub zelf in 1 dag gebouwd. Veel details en speelplezier. Echt de moeite waard voor ieder kind dat van paarden houd.
Geplaatst door Bianca op 07-01-2017
Mr. Bricks 4 happy clicks!
Waardering:
Fantastisch assortiment, scherpe prijzen en snelle levering! De website is plezierig, overzichtelijk en met leuke nieuws feitjes voor iedere Lego-fanaat! Kortom the place to go voor al je Lego!
Geplaatst door Evelyn op 15-12-2016
Mooie grote doos
Waardering:
Mooie doos Lego Friends met veel verschillende kleine speciale onderdelen. Echt een succes bij onze dochter! Snelle levering en de beste prijs die we op het internet konden vinden (inclusief verzending)
Geplaatst door Martin op 02-12-2016
Leuke Legodoos, en een super service voor de beste prijs bij Misterbricks
Waardering:
Bij Misterbricks de paardrijclub van Lego gekocht.
Misterbricks heeft een duidelijke website waar het speelgoed wat je zoek super snel te vinden is. Ze hebben een uitgebreide prijs tegen een scherpe prijs. De bestelprocedure verliep eenvoudig en makkelijk. De bestelling was de volgende dag al in huis. Wellicht zou de doos in de 5 december tijd iets discreter kunnen, er stond een LEGO logo op. Gelukkig is onze pakketbezorger hier oplettend op geweest.
De Paardrijclub is inmiddels uitgepakt. Het is echt een mooie complete doos met leuke spulletjes voor paardenmeisjes. Mijn meisie heeft er al veel plezier van gehad!
Geplaatst door Nory op 23-11-2016
speelplezier
Waardering:
heel leuk voor de paarden liefhebber
Geplaatst door corry op 09-11-2016
Super
Waardering:
Super geregeld . Mail gekregen dat het verkrijgbaar is daarna snel in huis en aan de slag . Wij hebben onze lego site gevonden !!
Geplaatst door Renate op 10-06-2016