LEGO Friends 41368 Andrea's talentenjacht

Aanbiedingsprijs 42.95 Normale prijs 54.95
Jouw voordeel:
Niet op voorraad

Nu besteld = morgen in huis

Deze set is helaas niet meer leverbaar.

Gebruikt de zoekbalk of het menu om een ander leuk product te zoeken uit de huidige LEGO collectie.

0

 • Gratis verzending in Nederland en België.
 • Bezorging waar en wanneer je wilt.
  Thuisbezorgd of afhalen op 2400 locaties.
 • Gemakkelijk betalen
 • Klanten waarderen ons met een 9.5
  op basis van 1703 onafhankelijke reviews

LEGO Friends 41368 Andrea's talentenjacht Specificaties

Setnummer
41368
Gratis Verzending
Nee
Leeftijd
7
Onderdelen
492
Thema's
LEGO Vintage
EAN
5702016369434

LEGO Friends 41368 Andrea's talentenjacht omschrijving

De show kan beginnen met LEGO Friends 41368 Andrea's talentenjacht! Deze set bevat 3 verschillende draaiende podia voor urenlang creatief spelen met optredens van Andrea met haar vele talenten. Bereid haar voor in de kleedkamer en dan op het podium, help haar zingen, drummen of goocheltrucs uitvoeren – draai aan de knop op de slimme doos om een konijn te laten verschijnen! De 2 luidsprekers aan de zijkanten van het podium kunnen draaien en worden dan schermen. Maak het spel nog leuker door je mobiele telefoon in de houder te plaatsen en speel een video of muzieknummer af als achtergrond voor Andrea. Met de 2 gele clips achter het podium zet je de telefoon vast. Help Chloe de rode en groene knop op de jurytafel te bedienen om te laten zien wat zij van de optredens van de talentenjacht vindt en laat de vlaggen boven het podium naar beneden om haar reactie te laten zien. Gebruik vervolgens de vuurwerkfuncties om de uitslag van de LEGO talentenjacht te vieren. Inclusief 2 minipoppetjes: Andrea en Chloe, plus een figuur van een konijn.

De LEGO Friends 41368 Andrea's talentenjacht set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Friends 41368 Andrea's talentenjacht kenmerken

 1. Inclusief 2 minipoppetjes: Andrea en LEGO Friends Chloe, plus een konijnenfiguur.
 2. De set bestaat uit een hoofdpodium met draaiende luidsprekers plus 3 losse draaiende minipodia, 2 backstagegedeelten, een jurytafel met vlagfuncties en stemknop, een houder voor een mobiele telefoon, een vuurwerkfunctie en een goocheldoos.
 3. Accessoire-elementen: een speelgoedmicrofoon, een goochelset, een camera, een haarborstel, lippenstift, een kop, een houder voor een mobiele telefoon en een stoffen rok voor Andrea om aan te trekken.
 4. Goochelaccessoire-elementen: een goochelaarscape, een goochelkaart, een hoed, een toverstok en een speelgoedkonijn.
 5. Verwissel de draaiende podia zodat Andrea kan zingen, goochelen en op haar speelgoeddrumstel kan spelen, waardoor ze haar vele verschillende talenten kan laten zien.
 6. Laat de vlaggen tevoorschijn komen om een duim omhoog te geven en steek vervolgens het vuurwerk af!
© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.