LEGO Jurassic World 75919 Uitbraak van Indominus Rex

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Jurassic World 75919 Uitbraak van Indominus Rex omschrijving

Alarmfase rood! De kolossale Indominus rex is ontsnapt!

Zack bevindt zich aan boord van de Gyrosphere die nu wordt aangevallen door deze gevaarlijke dinosaurus. Organiseer een jacht op het gevaarlijke dier en coördineer de actie vanuit de toren van het onderzoeksinstituut.

Vlieg in de helikopter achter de dinosaurus aan, maar kom niet te dicht in de buurt van zijn kaken en voorpoten. Probeer de dino voordat hij schade kan aanrichten terug te drijven naar het dierenverblijf.

Inclusief 4 minifiguren met wapens en accessoires: Zack, een ACU-trooper, Dr Wu en een oppasser. De Jurassic World 75919 Uitbraak van Indominus Rex set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

Setnummer75919
Thema LEGO Vintage
Onderdelen1156
AdviesleeftijdVanaf 7 jaar
EAN5702015366427

Reviews LEGO set 75919

Spannend
Waardering:
Mijn kleinzoon van 6 is helemaal weg van Dinosaurussen. Hij heeft "de uitbraak van Indominus Rex" gekregen op pakjesavond. Hij lag in de kamer voor de doos en bestudeerde alles. Hij is er helemaal weg van. Mooi om te zien. En papa en mama vinden het ook helemaal het einde. Zij waren 's avonds om 24.00 uur klaar met het opbouwen. En de volgende morgen heeft de hele familie zich verslapen. Ze waren zeker nog in Jurassic World.
Geplaatst door Jetty op 07-12-2016
goede snelle levering
Waardering:
Goede snelle levering. Een leuke lego-set waar mijn zoon erg naar uitkeek.
Geplaatst door Jeroen op 04-12-2016
lego
Waardering:
supergoeie service voor een goede prijs
Geplaatst door Ingrid op 22-11-2016
Mooi kado voor onze kleinzoon
Waardering:
Pakket was snel bezorgd en prima geprijsd t.o.v andere webwinkels.
Onze kleinzoon was er erg blij mee
Geplaatst door Willeke op 08-11-2016
Waardering:
Super goed , goedkoper, snel !

Volgende LEGO wordt hier weer gekocht !

Geplaatst door Simone op 27-10-2016
Gewoon Fantastisch
Waardering:
Ik vind het altijd moeilijk om iets te schrijven maar deze keer wil ik een goede ervaring delen met jullie. Ik en mijn Man kopen al jaren Lego, telkens als we de centjes ervoor kunnen missen. Wij zijn een gezin dat echt op de kleintjes moeten letten i.v.m. ons laag inkomen.

Toch lukt het ons telkens weer iets voor onze kinderen te kopen Marc 9jr. Sasha 10jr. Ik kwam toevallig op uw web winkel terecht door te zoeken op google; ik was al een hele poos op zoek naar: LEGO Jurassic World 75919 Uitbraak van Indominus Rex. Nergens tot dat dus jullie web winkel voor onze ogen kwam. zag er meteen professioneel uit maar ook bij de vorige winkels waar wij bestelden zag het er goed uit. echter geen telefoon nummer om te informeren naar het op voorraad zijn (voor ons een voorwaarde want als ik iets bestel en het overmaak en het is er niet kan het feest voor onze kinderen niet doorgaan) en voor hen is Lego echt een feest.

Ja en voor ons is het een feest dat er zulke webwinkel is als MISTER BRICKS!!! top gewoon heel goede ervaring en zeer vriendelijke en eerlijke informatie. Blijf zo doorgaan wij bestellen de volgende Lego zeker bij jullie. ik zeg het nogmaals TOP!!!

Groetjes,
Elena Henraat en van mijn gezin natuurlijk.
Geplaatst door Elena op 05-04-2016
super
Waardering:
Mijn zoontje was erg blij mee het pakket was op tijd en goed verpakt
Geplaatst door Jenny op 21-03-2016

Toon alle 8 reviews

Lego Jurassic World 75919 Uitbraak van Indominus Rex
Waardering:
Een zeer geapprecieerd cadeau.
Fantastische set, waarmee je zo, of met de andere vijf fantastische sets, kunt spelen om het filmverhaal opnieuw te beleven, met eindeloze varianten.
Maar liefst vier figuren, een dierenverblijf, wapens, een gyrosphere, een uitkijktoren, en zelfs een helicopter. De parel van deze set is natuurlijk de Indominus Rex.
Snel en verzorgd afgeleverd.
Goed speelgoed en de beste prijs.
Nadat de Indominus Rex terug is in haar verblijf, vlieg dan met je helicopter naar Mr Bricks, voor nog zo'n gaaf cadeau van Lego, uit Denemarken.

Geplaatst door lammy op 14-03-2016