LEGO Minecraft 21122 Het Netherfort

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Minecraft 21122 Het Netherfort omschrijving

Er ontstaat een tekort aan voorzieningen die niet te vinden zijn in de Overworld… Ontsteek het licht in het obsidiaanportaal en stap binnen in het Netherfort!

Dit onheilspellende bouwwerk wordt verdedigd door een horde vijandige mobs. Help Alex in de strijd tegen de Blaze die het fort bewaakt. Neem je diamanten houweel mee en gebruik de glowstone om de weg te vinden, maar kijk uit dat je geen lavastroom activeert!

Bouw een ingangspunt om de muur van het fort te doorbreken, grijp je diamanten zwaard en voer een verrassingsaanval uit op de Zombie Pigman. Neem het op tegen de vuurbolschietende Ghast en verover de schatkist met de 2 diamanten en het gouden zwaard. Verzamel paddenstoelen en Netherwart en graaf naar Netherkwartserts. Het hoort er allemaal bij voor een echte LEGO Minecraft held!

Bouw de set om voor meer LEGO Minecraft creaties! Inclusief 3 minifiguren met diverse wapens en accessoires: Steve, Alex en een Zombie Pigman, plus een Blaze en een Ghast. De Minecraft 21122 Het Netherfort set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

Setnummer21122
Thema LEGO Vintage
Onderdelen571
AdviesleeftijdVanaf 8 jaar
EAN5702015357234

Reviews LEGO set 21122

Helemaal te gek!
Waardering:
Mijn zoon van 8 is er helemaal blij mee. Vond het bouwen ook super leuk. En dat het geheel 'geknikt' kan worden vind hij geweldig.
Geplaatst door Lilian op 30-08-2017
Super snel en flawless
Waardering:
Gemakkelijk te bestellen en super snel in huis. Ruim voor de verjaardag van de gelukkige ontvanger.
Geplaatst door Janine op 03-06-2016
super minecraft gekte
Waardering:
Mijn 2 zoontjes zijn helemaal in de ban van minecraft! ! Ook hier zullen ze weer veel plezier aan beleven
Geplaatst door Cindy op 28-04-2016
Duur
Waardering:
Voor wat je krijgt erg duur, omgerekend 15 cent per onderdeel, en veel kleine onderdelen
Geplaatst door HJMM op 10-02-2016
Nummer 1 volgens zoon
Waardering:
Dit stond op lijst als nummer 1 van mijn zoon, zelfde avond nog in elkaar maar daarna wel dagen speelplezier. Via internet nieuwe dingen bedenken en vanuit deze set weer verder bouwen. prachtige kleuren! En natuurlijk de minifiguren zijn erg belangrijk.
Geplaatst door yvonne op 10-12-2015
Top service
Waardering:
Prijstechnisch kwam Mister Bricks er het beste uit en vervolgens was de levertijd heel kort. En inderdaad snel bezorgd en alles prima in orde. Aan te bevelen dus!
Geplaatst door M op 06-11-2015