LEGO Minecraft 21127 Het Fort

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Minecraft 21127 Het Fort omschrijving

Op de grasvlaktes van Minecraft heb je een reusachtig fort gebouwd, compleet met uitkijktorens, grote deuren met drukpaneel, een gebied voor het kweken van etenswaren voor je paard en je schaap en zelfs een coole waterval. Maar nu is er een leger van skeletten in aantocht.

Je moet je woning en je dieren verdedigen. Steek vuren en fakkels aan, laad de kanonnen en haal je gouden harnas van de kapstok. Ga in de wapenkist op zoek naar een houten, stenen, ijzeren of diamant-zwaard en maak je gereed voor de strijd!

De Minecraft 21127 Het Fort set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Minecraft 21127 Het Fort kenmerken

  1. De set bestaat uit een Minecraft fort met grote deuren inclusief drukpaneel, uitkijktorens, decoratieve Creeper vaandels, tralieramen, water- en boerderij-gedeeltes en een gevangenis met deur die open kan.
  2. Inclusief Steve minifiguur plus een paard, schaap en 3 skeletten.
  3. Steek vuren en fakkels aan en weer de aanvallen van het skeletleger af.
  4. Druk op het deurpaneel om de ingang van het fort te openen.
  5. Accessoires: Steve's gouden harnas en gouden helm, kapstok voor harnas, harnas, helm, werkbank, wapenkist en een hooibaal.
  6. Eenvoudig te (ver)bouwen, modulair ontwerp met 3 alternatieve model-configuraties.

Specificaties

Setnummer21127
Thema LEGO Vintage
Onderdelen984
AdviesleeftijdVanaf 8 jaar
EAN5702015590587

Reviews LEGO set 21127

Uitstekend
Waardering:
Mijn kleinzoon was heel blij met het fort en de kwaliteit was uitstekend. De bezorging ook top. Tot de volgende keer.
Geplaatst door Marianne op 28-08-2017
Wat een bouwwerk
Waardering:
De mogelijkheden van dit bouwwerk overtreft die van het spel. Dit fort heeft natuurlijk al de standaard mogelijkheden, maar onze zoon heeft er al vele andere soorten bouwwerken van gemaakt. Je kunt er ontzettend veel kanten mee op qua bouwen en natuurlijk ook qua spelen. Misschien niet de goedkoopste Lego, maar het verdient zich dubbel en dwars terug.
Geplaatst door Frank op 02-05-2017
Prima
Waardering:
Prima ingepakt en uitstekend bezorgd. Dit terwijl de winkel dicht was voor vakantie. Online ging de verkoop gewoon door. Volgende dag al bezorgd.
Helemaal happy.
Geplaatst door Jacqueline op 06-03-2017
Super
Zeer tevreden over deze web -shop. Lego voor mijn zoon zijn verjaardag keurig op tijd geleverd zoals vermeld . Voor een concurrende prijs
Geplaatst door erik op 13-02-2017
Super
Waardering:
Zeer tevreden over deze web -shop. Lego voor mijn zoon zijn verjaardag keurig op tijd geleverd zoals vermeld . Voor een concurrende prijs
Geplaatst door erik op 13-02-2017
Super webshop
Waardering:
Wij bestellen al enige tijd bij MisterBricks en naar volle tevredenheid. De prijzen die ze hanteren zijn vaak zeer gunstig ten opzichten van andere online aanbieders. De communicatie loopt prima en de leveringen zijn netje en op tijd. Een aanrader dus!
Geplaatst door Michel op 08-11-2016