LEGO Nexo Knights 70316 Jestro’s Evil Mobile

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Nexo Knights 70316 Jestro’s Evil Mobile omschrijving

Lance Richmond belandt in een hevig gevecht! Maak een duikvlucht op je Zweefpaard en neem het op tegen de reusachtige Sparkks!

Kijk uit voor Jestro die in zijn Evil Mobile op de loer ligt: als je in de valstrik loopt, kom je in de gevangenis terecht! Verover het Boek der Monsters van Jestro om te verhinderen dat hij zijn verschrikkelijke leger opbouwt! Inclusief 3 schilden met scan-functie voor NEXO Powers: Cloning, Mightiness en Sea Dragon.

De Nexo Knights 70316 Jestro’s Evil Mobile set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Nexo Knights 70316 Jestro’s Evil Mobile kenmerken

  1. Jestro's Evil Mobile met 2 doorschijnende katapults, beweegbare cockpit en kaken, gevangeniscel, voorraadkist en aankoppelbaar Sparkks monster.
  2. Rol het voertuig vooruit om de kaken van de Evil Mobile open en dicht te laten gaan
  3. Koppel Sparkks los van het voertuig enwerp hem in de strijd tegen Lance Richmond.
  4. Scan de schilden voor el k van deze 3 NEXO Powers (Cloning, Mightiness en Sea Dragon) en vergroot je krachten in de LEGO NEXO KNIGHTS game!

Specificaties

Setnummer70316
Thema LEGO Vintage
Onderdelen658
AdviesleeftijdVanaf 8 jaar
EAN5702015573870

Reviews LEGO set 70316

snel en correct
Waardering:
fijne website, waar veel op te vinden is. Prijs altijd net iets lager dan in de winkel en dat is prettig als de jongens zelf voor een kado sparen. Netjes verpakt en snel bezorgd.
Geplaatst door marcel op 28-06-2016
vet
Waardering:
Sam 7 jaar: ik vind hem echt heel vet! Ik heb niet mooiere lego dan dat. En de poppetjes vind ik ook heel leuk die er bij zaten. Ik vind het ook vet dat je er lava bommen mee kan afvuren.
Geplaatst door saskia op 20-04-2016
Volop speelmogelijkheden
Waardering:
Dit voertuig van de grote slechterik Jestro bevat tal van speelmogelijkheden. Als je ermee rijdt gaat de bek open en dicht, je kunt het voertuig als gevangenis gebruiken, de stoel van Jestro kan omhoog of omlaag, het beest dat de kar trekt kun je losmaken en zelfstandig inzetten en dan zijn er ook nog twee catapults. Lijkt misschien wat prijzig, maar je krijgt er veel voor.
Geplaatst door Henk op 15-04-2016
Super cool
Waardering:
Toen ik de Jestro's evil mobiel uitpakte wist ik niet wat ik zag, op mijn gezicht verscheen een grote lach! Ik zou hem iedereen aanbevelen, je kunt er uren mee spelen!

Geplaatst door Hennie op 06-02-2016