LEGO Nexo Knights 70323 Jestro’s Vulkaanbasis

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Nexo Knights 70323 Jestro’s Vulkaanbasis omschrijving

Laat de futuristische ridders ten strijde trekken om de toverboeken te stelen uit Jestro's vulkaan-schuilplaats inclusief valluik, draaiende lava-muil, beweegbaar zaagblad op de trap, afkoppelbare troon, bibliotheek met muur-explodeerfunctie en een gevangeniscel met omvallende muur.

Draai de schuilplaats om en je ziet het woongedeelte met slaapkamer, badkamer, keuken, gevangeniscel en een wapenkamer. De set is inclusief Macys luchthamer, Axl's zweefpaard en 6 schilden die je kunt scannen. Inclusief 10 minifiguren.

De Nexo Knights 70323 Jestro’s Vulkaanbasis set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Nexo Knights 70323 Jestro’s Vulkaanbasis kenmerken

  1. De set is inclusief Jestro's vulkaan-schuilplaats, Macys luchthamer en Axl's zweefpaard.
  2. Inclusief 10 minifiguren: Jestro, Boekhouder, Lavaria, 2 as-aanvallers, 2 scharrelaars, Axl, Macy Halbert en Lance Richmond.
  3. De vulkaan-schuilplaats is inclusief afkoppelbare troon, schijfschieter, valluik-functie met daaronder een ronddraaiende lava-muil, trap met draaiend zaagblad om de ridders tegen te houden, bibliotheek met 2 toverboeken, gevangeniscel met omvallende muur, wapenkamer, schatkamer, slaapkamer met bed, badkamer met badkuip en een keuken met kip en banaan.
  4. Activeer het valluik in de vulkaan-schuilplaats en draai aan de hendel om de indringer in de draaiende lava-muil te laten vallen.
  5. Open het vuur met de bollenschieter en de raketten aanboordvan Macys luchthamer: mik op het schildvormige element van de bibliotheek om een explosie-effect te veroorzaken zodat je de boeken kunt heroveren.
  6. Wapens: Jestro's 2 toverstaven, Axl's strijdbijl, Macys Photon-knots, Lance's NEXO lans, de 2 speren van de as-aanvaller, Lavaria's 2 zwaarden, de bijl van de scharrelaar, een zwaard en twee wapens om zelf te bouwen in de wapenkamer.
  7. Scan de schilden voor elk van deze 6 NEXO Powers (Flitsstraal, Vuurwervel, Muurblok, Banaanbom, Jungledraak en Wervelwind) voor extra krachtenin de LEGO NEXO KNIGHTS game!

Specificaties

Setnummer70323
Thema LEGO Vintage
Onderdelen1186
AdviesleeftijdVanaf 8 jaar
EAN5702015591553

Reviews LEGO set 70323

een zeer blijde zoon
Waardering:
Onze zoon heeft dit op zijn 8ste verjaardag gekregen en hij is een week aan het bouwen/ spelen geweest. hij heeft zoveel plezier gehad van het bouwen dat er tussendoor ook meteen mee gespeeld moest worden. en hij speelt er tot op de dag van vandaag nog elke dag mee.
Geplaatst door Willem op 01-11-2017
Super gaaf kasteel
Waardering:
super gaaf kasteel, en een hele hoop bouwplezier!
en nu hij in elkaar staat natuurlijk heel veel speelplezier!
Geplaatst door marijse op 15-09-2017
Top
Waardering:
Op tijd en netjes mail na of álles naar het zin is
Geplaatst door John op 08-09-2017
Fantastisch
Waardering:
Mijn zoontje werd 6 en is fan van Lego Nexo Knights. Dat is iets onder de aanbevolen leeftijd, maar hij is gek op lego, dus we durfden het aan.
De vulkaanbasis is fantastisch. Veel verborgen verrassingen die goed werken en een hoop extra's, zoals Axel's zweefpaard en het vliegtuig van Macy. Het kasteel ziet er prachtig uit en biedt voldoende ruimtes om lekker mee te spelen. We hebben samen veel plezier beleeft aan het bouwen, Lego biedt altijd heldere instructies, maar ik denk dat we het kasteel niet meer uit elkaar gaan halen.
Mr Bricks boost de goedkoopste optie vindbaar voor dit product en leverde netjes en snel. Al met al zeer tevreden.
Geplaatst door Korneel_Evers op 06-09-2017
Super kasteel
Waardering:
Helemaal leuk! Kost wat, heb je ook wat. Zulke leuke details. We lachen ons een breuk om het bad voor de ridders, een keuken, bar en uiteraard veel verdedigingsmateriaal. Stimuleert de fantasie.
Geplaatst door Erwin op 01-09-2016
vetste LEGOkado
Waardering:
Supermooi kasteel uit de Nexo Knights serie. Tijn (8) was er uren mee bezig verdeeld over een dag of drie en is er inmiddels al weken blij mee. Best uitdagend bouwwerk met leuke items zoals vliegende Jestro en draaiend zaagblad.
Het boekje met > 200 stappen is nog steeds favo bedlectuur:)

Service door Mr Bricks was flawless - doos stond klaar op de dag dat ik m verwachtte (bij de buren ivm mijn afwezigheid - thanks buren:)


Geplaatst door Alexander op 29-08-2016
Goede prijs en snelle levering!
Waardering:
Goede prijs en snelle levering!
Geplaatst door Dick op 18-07-2016

Toon alle 10 reviews

Mooi degelijk kasteel
Waardering:
Dit kasteel heeft veel verschillende speel opties. Mijn zoontje van 7 jaar heeft hem aan de hand van het boekje, dat zo dik is als een tijdschrift, zelf in elkaar gezet. Toen ik hem vroeg, wat hij van kasteel vond, zei hij : het is een mooi kasteel en zit stevig in elkaar , het valt niet uit elkaar als je hem verplaatst of optilt.
Dit ondanks alle uitstekende en bewegende delen. Het is ook een mooi groot kasteel. Een echte aanwinst voor de liefhebbers van de Nexo knight serie.
Geplaatst door Tamara op 06-07-2016
Een compleet pakket voor de LEGO Nexo Knights fan
Waardering:
Volgens de 7 jarige: leuk, leuk, leuk!
Hij heeft het zelf in elkaar kunnen zetten.
Met dit pakket zijn vele afleveringen van Nexo Knights goed door hem na te spelen.
Een echte aanrader voor de Nexo Knights fan.

Geplaatst door Martijn op 04-07-2016
SUPERDEMAXWAAUUWCOOL
Waardering:
De titel zegt het zelf, onze zoon is een hevige lego fan, en sinds een jaar vooral van de nexo knights bouwdozen. Bij het aanschouwen van de eerste youtube filmpjes over JESTRO'S VULKAANBASIS was dit dan ook het eerste wat er in hem opkwam.
De verscheidene bewegende delen die deze bouwdoos bevat zijn dan ook talrijk en de details zijn perfect .
Het vormt ook een mooi geheel en is vlot bouwbaar dankzij de stappenplannen die meegeleverd zijn. Dit is persoonlijk een heel belangrijk punt voor ons aangezien we regelmatig afbreken en opnieuw opbouwen. Je mag deze basis wat ons betreft als een schot in de roos beschouwen.
Hopelijk krijgen we in de toekomst nog van dit !
Geplaatst door Sylvie op 13-06-2016