LEGO Ninjago 70594 Belegering van de Vuurtoren

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Ninjago 70594 Belegering van de Vuurtoren omschrijving

Jay en Nya verschuilen zich in de vuurtoren en zetten allerlei valstrikken uit om voorbereid te zijn op een aanval van de luchtpiraten. Ontwijk de salvo's uit het snelvuurgeschut aan boord van het straalvliegtuig van de piraten. Activeer de valstrik in de trap naar de voordeur zodat indringers direct in de gevangenis eronder belanden.

Test je ninja parkour-vaardigheden: klim tegen muren op of glijd via de regenpijp op je tegenstander af. Bestook de luchtpiraten met dynamiet, duelleer met Nadakhan om het Djinn-zwaard en versla je tegenstander!

De Ninjago 70594 Belegering van de Vuurtoren set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Ninjago 70594 Belegering van de Vuurtoren kenmerken

  1. De set is inclusief vuurtoren met meerdere etages en het straalvliegtuig van de luchtpiraten.
  2. De vuurtoren kan worden geopend om naar binnen te kijken en heeft een trap met valstrik-functie, een verborgen kelder-laboratorium met werktafel en een gevangeniscel, een vloer met instortfunctie, een verborgen veermechanisme-schieter, 2 noppenschiet-kruisbogen, 4 gouden zwaarden, een gouden sai, ninja-muurelementen, een buis waarlangs minifiguren kunnen aanvallen of ontsnappen, een mechanische functie voor gooien met dynamiet-elementen plus een verlichtingssteen in de top van de vuurtoren.
  3. Druk de gouden windwijzer op de top van de vuurtoren omlaag om de verlichtingssteen te activeren.
  4. Activeer de valstrik in de trap naar de voordeur en laat indringers direct in de gevangenis eronder belanden.
  5. Laat de minifiguren in echte ninja-stijl omhoog enomlaag klimmen over de wand.
  6. Inclusief 7 minifiguren: Nya en Jay in Skybound kleding, Echo Zane, Battle Clancee, Nadakhan, Battle Flintlocke, Sqiffy en de Tai-D robot.

Specificaties

Setnummer70594
Thema LEGO Vintage
Onderdelen767
AdviesleeftijdVanaf 8 jaar
EAN5702015643467

Reviews LEGO set 70594

Goed!
Waardering:
Het is heel goed Lego..
Geplaatst door Raneem op 05-10-2017
Geweldig!
Waardering:
Geweldige toren met boobytraps die de kinderen prachtig vinden. Leuk om te bouwen, mooi om te zien en fantastisch om (met je kinderen) mee te spelen.
Geplaatst door Stop op 02-09-2016
Bestelling compleet en tijdig
Waardering:
Niet alleen leuke actie om een VW Camper te verloten onder de reviews, ook gewoon afspraken nakomen lijkt vanzelfsprekend bij MisterBricks. Bij Legoland zag ik dat de prijzen ruim 20% hoger lagen vandaar het idee om iets leuks te kopen in NL met de verjaardagen voor de boeg.
Geplaatst door Luc op 29-08-2016