LEGO Ninjago 70595 Ultra Stealth Raider

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Ninjago 70595 Ultra Stealth Raider omschrijving

De Super Sonic Raider is geheel verbouwd en verbeterd tot de Ultra Stealth Raider en is nu klaar voor de strijd tegen Meester Yang, Meester Chen en Eyezorai. Zet de ninja-helden in de cockpits en vlieg de vijand tegemoet. Ontwijk de klappende kaken en de boordgeschut-salvo's van de Chenosaurus.

Beantwoord het vuur met het zware, dubbele 6-schots snelvuur boordgeschut en de 2 veermechanisme-schieters. Splijt je tank dan uit elkaar en verdeel hem in een heli-jet, een snelle motor en 2 rupsbandmotoren. Haal de gouden ninja-wapens van het voertuig af voor man tegen man gevechten en verover het Aero-zwaard van Meester Yang voor de overwinning!

De Ninjago 70595 Ultra Stealth Raider set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Ninjago 70595 Ultra Stealth Raider kenmerken

  1. Deze set omvat de 4-voertuigen-in-1 Ultra Stealth Raider en de Chenosaurus.
  2. De Ultra Stealth Raider heeft 2 cockpits die open kunnen plus 2 open zitplaatsen, grote rupsbanden en wielen, dubbel 6-schots snelvuur boordgeschut, 2 boordwapens met veermechanisme, 6 afneembare gouden ninjazwaarden, 2 gouden shurikens en een uiteenval-functie.
  3. Verdeel de Raider in een heli-jet (met uitvouwvleugels, 2 gouden shurikens, minifiguur-gevangenis achterop en doorschijnende vlam-elementen), een sterke motor (met de 2 stuks snelvuurgeschut) en 2 rupsbandmotoren (elk met een veermechanisme-schieter).
  4. De Chenosaurus is inclusief 2 veermechanisme-schieters, klappende kaken, verstelbare gewrichten, afneembare stoel en giftand-details.
  5. Wapens: Meester Chen's Jade-zwaard, Meester Yang's Aero-zwaard, een Anacondrai zwaard, 2 gouden sai, 4 gouden zwaarden en 2 gouden shurikens.
  6. Inclusief 7 minifiguren: Cole, Zane, Jay, Kai, Meester Chen, Eyezorai en Meester Yang.

Specificaties

Setnummer70595
Thema LEGO Vintage
Onderdelen1093
AdviesleeftijdVanaf 8 jaar
EAN5702015643474