LEGO Ninjago 70617 Tempel van het ultieme wapen

Waardering:
100%
Aanbiedingsprijs 88.95 Normale prijs 109.95
Jouw voordeel:
Niet op voorraad

Nu besteld = morgen in huis

Deze set is helaas niet meer leverbaar.

Gebruikt de zoekbalk of het menu om een ander leuk product te zoeken uit de huidige LEGO collectie.

0

 • Gratis verzending in Nederland en België.
 • Bezorging waar en wanneer je wilt.
  Thuisbezorgd of afhalen op 2400 locaties.
 • Gemakkelijk betalen
 • Klanten waarderen ons met een 9.5
  op basis van 1703 onafhankelijke reviews

LEGO Ninjago 70617 Tempel van het ultieme wapen Specificaties

Setnummer
70617
Gratis Verzending
Nee
Leeftijd
9
Onderdelen
1403
Thema's
LEGO Vintage
EAN
5702015592628

LEGO Ninjago 70617 Tempel van het ultieme wapen omschrijving

Werk samen met de ninjahelden en vind de Tempel van het ultieme wapen. Ga op zoek naar het baken aan de bovenkant om dit enge gebouw te vinden. Leid de tempelwachters af en ontdek de geheime ingang naar de tempel. Kijk uit voordat je deze plaats vol vallen binnentreedt! Wees op je hoede voor de vallende rotsen, het dynamiet en het valluik. Zorg ervoor dat je niet gevangen komt te zitten in de kelder of in de hangende kooi. Ontwijk de messen die om je oren vliegen en de val met de hakkende zwaarden... en spring van paal naar paal om de schat te bemachtigen!

Neem deel aan een ninjamissie om de DE LEGO NINJAGO FILM Tempel van het ultieme wapen te infiltreren. De tempel heeft een geheime ingang, een valluik, mogelijkheden om rotsen en dynamiet te laten vallen, functies om messen te schieten en zwaarden te laten hakken, een kelder, een hangende kooi om een minifiguur gevangen te zetten en een uittrekbaar gedeelte met palen waarop de minifiguren kunnen springen om de schatkist te bereiken. De set bevat 7 minifiguren met diverse wapens en 2 bouwbare tempelwachters voor eindeloos rollenspel vol actie.

De LEGO Ninjago 70617 Tempel van het ultieme wapen set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Ninjago 70617 Tempel van het ultieme wapen kenmerken

 1. Inclusief 7 minifiguren: Kai, Nya, Cole, Zane, Lloyd, Jay en Jungle Garmadon met 4 armen en een jungle-outfit (nieuw vanaf augustus 2017) en 2 bouwbare tempelwachterfiguren.
 2. De tempel heeft grote toegangsdeuren, een valluik, mogelijkheden om rotsen en dynamiet te laten vallen, een kerker met geheime ontsnappingsroute, een bibliotheek met perkament en een verborgen messenschieter (deze schiet schijven met mesdecoratie), een ruimte met een goudkleurig zwaard en een val met hakkende zwaarden, een opbergruimte met een zwaard en een bouwbare vaas, 2 zolderkamers, een hangende kooi waar een minifiguur in past, een baken met doorschijnend-blauwe vlamelementen, een uittrekbaar gedeelte met palen waar de minifiguren op kunnen springen om bij de schatkist te komen, een standbeeld en diverse elementen zoals een skelet, een spin en 2 slangen.
 3. Laat de rots los om een minifiguur omver te gooien en draai aan de knop om de ketting weer omhoog te trekken en de rots opnieuw te laten vallen!
 4. Druk op de hendel om de geheime in-/uitgang van de kerker te openen.
 5. Activeer de verborgen zwaardenschieter onder het perkament om een minifiguur omver te werpen.
 6. Draai aan de knop om het hakzwaard omlaag te laten komen en een minifiguur hoofdpijn te bezorgen.
 7. Wapens: Kai's 2 katana's, Nya's speer met kwastjes, Cole's hamer, Zane's pijl en boog, Lloyds Chinese zwaard met kwastjes, Jay's stekelige ketting en Jungle Garmadons 4 zwaarden.
 8. Accessoire-elementen: Kai's zwaardholster en Za ne's pijlkoker.
Beoordelingen LEGO Set 70617
 1. Ongelooflijk!
  Waardering
  100%
  Een schitterende tempel waarbij je niet raakt uitgekeken. In elk hoekje is er iets verstopt en nodigt uit tot enorme veel en lang speelplezier

  Geplaatst op  

  door max hoekstra

© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.