LEGO Ninjago 70738 Laatste vlucht van de Destiny’s Bounty

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Ninjago 70738 Laatste vlucht van de Destiny’s Bounty omschrijving

Attentie Ninja helden: allen aan aan boord van Destiny's Bounty voor een luchtduel tegen Morro, Meester van de wind !

Bekijk de details van dit iconische LEGO Ninjago schip: een afneembaar dakelement met Nya's uitvouwbare werkplaats en een airbike . Pak het schip op aan het handvat en bedien de zeilen om de strijd aan te gaan! Vermijd de kaken en zwaaiende staart van de Ghost Dragon en open aanval met de schietende kanonnen. Je moet de Aeroblade beschermen tegen deze kwade geesten.

Inclusief 9 minifiguren met diverse wapens en accessoires elementen : Lloyd , Nya , Cole , Battle Wu , Morro , Blade Master Bansha , Bow Master Soul Archer, Scythe Master Ghoultar en Ghost Ninja Spyder. De Ninjago 70738 Laatste vlucht van de Destiny’s Bounty set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

Setnummer70738
Thema LEGO Vintage
Onderdelen1253
AdviesleeftijdVanaf 9 jaar
EAN5702015347358

Reviews LEGO set 70738

Bounty
Waardering:
Geweldig mooi bouwwerk. Snelle levering. Helemaal tevreden over alles.
Geplaatst door Jeffrey op 14-06-2017
Verbluffend mooi !
Waardering:
Dit ninjago product is een ingenieuse boot die kan vliegen.
Mijn zoontje van 6 j bouwde hem volledig zelfstandig op.
Hij is in de wolken van dit mooi exemplaar.
Nu is zijn ninjago collectie bijna volledig, op enkele stukken na heeft hij de ganse set en speelt met veel plezier hiermee.
Leuke aankoop en voordelig via jullie Site. Bedankt
Geplaatst door Stéphanie op 02-08-2016
Super!
Waardering:
Ik ben helemaal blij met mijn ninjagoschip! Ik heb het geld bij elkaar gespaard en geen spijt omdat het een beetje duur was. Ik speel er elke dag mee. Groetjes Jessey
Geplaatst door Jessey op 26-04-2016
Waardering:
Mijn zoontje van 10 heeft hem op zijn verjaardag gekregen. Hij was dol enthousiast. Hij straalde van oor tot oor. Het duurde voor hem relatief lang voor dat ie in elkaar was gezet. Maar het was zeer de moeite waard. Het schip heeft allerlei functies en uitschuifbare onderdelen. Top
Geplaatst door jm op 17-02-2016
Top!!
Waardering:
Een super snelle en zeer correcte levering. Het was de eerste keer dat we hier iets besteld hebben, maar zeker niet de laatste.
Geplaatst door Jose op 05-02-2016
LEGO Ninjago gekocht via Mister Bricks
Waardering:
Ik heb via Mister Bricks De laatste vlucht van de Destiny's Bounty gekocht van Lego Ninjago. Ik vond het veel geld, maar bij Mister Bricks kreeg ik korting. Dat kwam goed uit want ik heb de set van mijn verjaardagsgeld gekocht. Ik ben er heel blij mee want het is een hele mooie set. Je bent niet zo maar klaar met bouwen, dat vind ik heel fijn. Als je klaar bent met bouwen kun je er goed mee spelen. Het was makkelijk om te bestellen en het werd snel bezorgd.
Yannick, 10 jaar
Geplaatst door H. op 03-02-2016
Super oma
Waardering:
Voor mijn kleinzoon heb ik dit mooie en uitgebreide kado gekocht. Sindsdien word ik Super Oma genoemd. De beschrijving was perfect. Mijn kleinzoon van 8 kon hem helemaal zelf in elkaar zetten. Top
Met vriendelijke groet,
Annemieke Tonino
Geplaatst door Annemieke op 20-12-2015

Toon alle 9 reviews

Super laatste vlucht
Waardering:
Prima Ninjago Lego pakket. Mijn zoon werd negen en heeft dit als cadeau gekregen. 3 dagen bezig geweest om het in elkaar te zetten en erg onder de indruk van de vele bewegende delen. Ook de buurjongen is niet meer weg te slaan
Geplaatst door Rolf op 10-09-2015
goed gevulde doos
Waardering:
Op de eerste plaats valt je meteen het dikke bouwplan op. Goed voor enkele uurtjes bouwplezier. De boot zit goed en sterk ineen, enkel de bediening van de beweegbare zeilen had ik misschien iets anders opgelost. Aktiefiguren zijn ook in grote getalen aanwezig, net zoals attributen als zwaarden en degelijke. Enige minpunt vind ik de draak. Het is best een groot exemplaar, maar ik heb al oudere en mooiere draken gezien in andere ninjago dozen. Zoals o.a. het hoofd, zelfbouw is leuk, maar een mooi beschilderd exemplaar is zeker een meerwaarde zoals bij de ijsdraak 2260. Voor de rest niks aan te melden, waarde voor je centen!
Geplaatst door Ben op 02-09-2015