LEGO Pirates 70413 Piratenschip

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Pirates 70413 Piratenschip omschrijving

Hijs de zeilen van het LEGO Pirates piratenschip met hoge masten, grote zeilen, stagen, takel, kanonnen, uitloopplank en 7 minifiguren.

Hijs de zeilen en zet de zwarte piratenvlag in de masttop! De gemene piraten gaan de diepe zee in aan boord van hun machtige schip met een kist vol geroofde kostbaarheden in het ruim. De soldaten halen de piraten in en gaan ten aanval! Verover het piratenschip en breng de gestolen schat in veiligheid. Val de flank van het piratenschip aan en klim aan boord.

Trek je wapen en leer die vervloekte piraten een lesje. Zet de piraten in de gevangenis waar ze thuis horen! Het indrukwekkende LEGO Pirates piratenschip heeft 2 hoge masten met grote zeilen, kraaiennesten, een piratenvlag, echt werkend anker, kanonnen, uitloopplank en een zwaardvishaai.

Inclusief een skelet en 7 minifiguren met diverse wapens en accessoires: piratenkapitein, piratenstuurman, piratenscheepsjongen, piratenkok, marineadmiraal, marinesergeant en marinesoldaat. De Pirates 70413 Piratenschip set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

Setnummer70413
Thema LEGO Vintage
Onderdelen745
AdviesleeftijdVanaf 7 jaar
EAN5702015352352

Reviews LEGO set 70413

Snel en goedkoop
Waardering:
Na lang zoeken op de site van Mister Bricks uitgekomen omdat ze scherpe prijzen hebben. Wij hadden op een middag het piratenschip en een creator van LEGO besteld. Diezelfde middag is het nog verzonden en werden goed op de hoogte gehouden. Volgende dag werd het netjes ingepakt afgeleverd. Na aflevering nog een nette mail gehad of alles goed was ontvangen. Bij de mail ook een uitleg wat te doen als iets niet in orde was.
Al met al goeie service en scherpe prijzen, gratis verzending vanaf €100 is ook top.
Als we weer LEGO aanschaffen gaan we zeker op Mister Bricks bestellen.
Geplaatst door Peter op 10-05-2016