LEGO Speed Champions 75883 Mercedes AMG Petronas Formule 1 Team

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Speed Champions 75883 Mercedes AMG Petronas Formule 1 Team omschrijving

Speel een complete racedag na met het MERCEDES AMG PETRONAS Formula One Team met deze rijk gedetailleerde LEGO Speed Champions set inclusief twee Mercedes F1 W07 Hybrid racewagens om zelf te bouwen. De set zit boordevol functies en extra's zoals een goed uitgeruste pitgarage met krik, een pitmuur met beeldscherm, een geblokte vlag en doorschijnende elementen als start-/finishlampen.

Creëer een echte autorace-sfeer met de tv-camera op een beweegbare arm plus een tribune met groot scherm dat kanworden gedraaid om het erepodium te onthullen. Inclusief acht minifiguren.

De Speed Champions 75883 Mercedes AMG Petronas Formule 1 Team set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Speed Champions 75883 Mercedes AMG Petronas Formule 1 Team kenmerken

  1. Inclusief acht minifiguren: twee MERCEDES AMG PETRONAS Formula One Team coureurs, een teammanager, twee monteurs, een hotdogverkoper, een cameraman en een racefan.
  2. De MERCEDES AMG PETRONAS Formula One Team set is inclusief tribune, pitgarage, pitmuur, tv-camera op arm en twee Mercedes F1 W07 Hybrid racewagens.
  3. De tribune heeft stoelen voor minifiguren, een mediacentrum, een groot scherm met race-informatie en een draaifunctie. Aan de andere kant heeft het scherm een winnaars-opdruk en verschijnt een erepodium inclusief goudkleurige trofee plus doorschijnende lamp-elementen.
  4. De pitgarage is inclusief krikfunctie, twee computerschermen met informatie over de coureurs en diverse accessoires zoals een krik, twee reservewielen, twee reservewieldoppen, vijf moersleutels, een boor, een oliekan, een hamer, een stopbord en het teamlogo.
  5. De gedetailleerde pitmuur is inclusief start-/finishlijn met doorschijnende groene, oranje en rode lamp-elementen, een beeldscherm en een geblo kte vlag.
  6. De Mercedes F1 W07 Hybrid racewagens hebben cockpits met plaats voor een minifiguur, wielen met rubberen banden, allerlei realistische details en racestickers.

Specificaties

Setnummer75883
Thema LEGO Vintage
Onderdelen941
AdviesleeftijdVanaf 8 jaar
EAN5702015868112

Reviews LEGO set 75883

super set
Waardering:
mooie geëtaleerde aanvulling op de bestaande Speed Champions Formule 1 Team
Geplaatst door B.K.H. op 20-03-2017