LEGO Speed Champions 75911 McLaren Mercedes Pit Stop

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Speed Champions 75911 McLaren Mercedes Pit Stop omschrijving

Maak de MP4-29 racewagen klaar voor de race in de McLaren Mercedes Pit Stop-set van LEGO Speed Champions, met volledig uitgeruste, verbouwbare garage/pit stop.

Maak je McLaren Mercedes MP4-29 racewagen klaar voor actie met deze fantastische multi-functionele LEGO Speed Champions speelset. Werk samen met de pitploeg om de wagen klaar te maken voor de race in de hi-tech werkplaats inclusief gereedschap, 3 computerschermen en nog veel meer.

Zet een nieuwe voorkant op de wagen, plaats de coureur achter het stuur en activeer de 'lanceer'-functie om de wagen uit de garage te laten flitsen. Vouw de wanden van de garage opzij om er een realistische pit van temaken, inclusief benzinepomp en beweegbare wielmoerpistolen. Voer je pitstops zo snel mogelijk uit: iedere seconde telt in de race tegen de andere LEGO Speed Champions wagens, met de gouden trofee als inzet!

Inclusief 3 minifiguren met diverse accessoires: een coureur, een mannelijke pitmonteur en een vrouwelijke pitmonteur. De Speed Champions 75911 McLaren Mercedes Pit Stop set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

Setnummer75911
Thema LEGO Vintage
Onderdelen332
AdviesleeftijdVanaf 7 jaar
EAN5702015348416

Reviews LEGO set 75911

Super mooi!!
Waardering:
Super mooie race auto van het McLaren Mercedes team met alles erop en er aan zelf met zilver kleurige stickers erbij onze kinderen waren er erg blij mee nu kunnen ze samen racen met de Ferrari (ook een aanrader!!!)
Geplaatst door Marco op 12-12-2015