LEGO Star Wars 75060 Slave 1 UCS

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Star Wars 75060 Slave 1 UCS omschrijving

Stijg op met de Slave 1 voor het ultieme avontuur in premie jagen!

Spoor de voortvluchtigen op aan boord van de machtige Ultimate Collector's Series Slave 1 van de legendarische Boba Fett. Dit Exclusieve Star Wars model is voorzien van een draaiende cockpit en vleugels voor de vlucht- en landingsmodus en heeft verborgen kanonnen om zich te verdedigen tegen aanvallers. Speel de vangst van Han Solo na uit Star Wars: Episode V en stijg op van Bespin met in de laadruimte Han Solo, gevangen in carbonite.

Dit iconische model is te plaatsen op de bijgeleverde standaard. Inclusief 4 minifiguren met wapens: Boba Fett, Bespin wachter, stormtroeper en Han Solo. De Star Wars 75060 Slave 1 UCS set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

Setnummer75060
Thema LEGO Vintage
Onderdelen1976
AdviesleeftijdVanaf 14 jaar
EAN5702015123822

Reviews LEGO set 75060

Leuke Build
Waardering:
Ontzettend gaaf om neer te zetten en te bouwen! heeft wel iets weg van een stofzuiger maar is desalniettemin indrukwekkend.
Geplaatst door Floris op 23-11-2016
Fantastisch resultaat!
Waardering:
Deze set ongeveer twee weken geleden besteld bij Misterbricks, netjes geleverd binnen de aangegeven tijd. Helemaal netjes verpakt niks op aan te merken. Doos in perfecte staat binnengekregen. Daarna rustig begonnen met bouwen, elke dag een klein stukje. Bijna een week over gedaan. Met een fantastisch resultaat! Ik ben een groot Star Wars en Lego fan dus dit is een prachtige set. Heel erg gedetailleerd, en erg groot! Ziet er ook erg gaaf uit als die op zijn standaard in "flight mode" staat. Het is een prijzige set maar het is zijn geld zeker waard. Deze krijgt een mooi plekje in huis!
Geplaatst door van den Heuvel op 21-05-2015