LEGO Star Wars 75092 Naboo Starfighter

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Star Wars 75092 Naboo Starfighter omschrijving

Speel de spannende scène in de hangar op Naboo uit Star Wars Episode I: The Phantom Menace na, waarin de jonge Anakin Skywalker zijn Jedi-beschermer, Obi-Wan Kenobi, helpt in de strijd tegen de troepen van de Handelsfederatie.

Open de cockpit van de Naboo Starfighter, plaats de ladder en zet Anakin en R2-D2 op hun plaatsen. Open het vuur met het dubbele boordgeschut met veermechanisme en laat de Destroyer Droids en Battle Droids alle kanten opvliegen!

Een indrukwekkend LEGO Star Wars model met allerlei authentieke details, coole R2-D2-uitwerpfunctie en inclusief tankstation en draaibare displayvoet.

Inclusief 3 minifiguren met een wapen en een accessoire: Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi en een Naboo-piloot, plus R2-D2, 2 Battle Droids en een Battle Droid Commander met diverse wapens. De Star Wars 75092 Naboo Starfighter set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

Setnummer75092
Thema LEGO Vintage
Onderdelen442
AdviesleeftijdVanaf 8 jaar
EAN5702015352154

Reviews LEGO set 75092

Mantelpiece
Waardering:
door de zuivere lijnvoering en elegantie is de naboo starfighter een van de fraaiste stukken uit de star wars collectie. het bijhorende voetstuk zorgt ervoor dat deze set thuishoort op ieders schouwmantel. je raakt er maar niet op uitgekeken.
Geplaatst door Gert op 11-01-2017
Subliem
Waardering:
Mijn zoon was in de wolken. Sinterklaas had dit zoals beloofd op de afgesproken dag geleverd. Hij had ook net de episode 1 en 2 terug gezien waar het schip in voorkomt.
Leuke details en bijbehoren. Zeker vermeldenswaardig is het kleine platform waar het toestel op past en kan draaien, net alsof het zweeft.
Een aanrader!
Blij te zien dat de Sint en Mister Bricks prima samenwerken.
Geplaatst door Jan op 16-12-2015
Star Wars Naboo Starfighter
Waardering:
gekocht als cadeautje voor de zoon.
star wars lego is altijd een succes en zo ook deze.
ik had toen ik jong was ook een Naboo starfighter van lego, maar dit is duidelijk een verbeterde versie.
door de beter gevormde blokjes lijkt hij meer op de starfighter uit de film, maar is hij ook wat makkelijker in elkaar te zetten. wat hem meer geschikt maakt voor de zoon van 7.

R2D2 heeft er een groot fan bij!
Geplaatst door Elon op 16-12-2015
Schitterend!
Waardering:
Schitterend, mooi op tijd en nog voordelig in prijs ook!!
Geplaatst door Gabrielle op 15-12-2015