LEGO Star Wars 75117 Kylo Ren

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Star Wars 75117 Kylo Ren omschrijving

De machtige First Order aanvoerder, Kylo Ren, trekt ten strijde. Grijp het speciale lichtzwaard, draai het wiel om zijn arm te laten rondzwiepen en jaag de soldaten van het verzet op de vlucht!

Speel hevige Star Wars gevechten na met First Order aanvoerder Kylo Ren, inclusief cape en mantel van echte stof, speciaal lichtzwaard en via een wiel geactiveerde armzwaai-functie

De Star Wars 75117 Kylo Ren set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Star Wars 75117 Kylo Ren kenmerken

  1. Draai de gewrichten en zet de figuur in allerlei coole standen.
  2. Een stevig, degelijk model voor intens actie-spel.
  3. Speel spannende vechtscènes na met deze bekende figuur uit de populaire film Star Wars: The Force Awakens.
  4. De figuur is 26 cm hoog!

Specificaties

Setnummer75117
Thema LEGO Vintage
Onderdelen86
AdviesleeftijdVanaf 7 jaar
EAN5702015594172

Reviews LEGO set 75117

KILO REN is ook niet mis
Waardering:
In feite een zelfde beoordeling als captain phasma, voor de kinderen echt boeiend om te bouwen, niet te eenvoudig, zo moeten ze eens constructief leren nadenken en een plan correct leren lezen. Dat maakt het des te boeiender en op het einde van de rit een prachtig figuur erbij. Zonder meer ook top speelgoed.
Geplaatst door Marc op 26-04-2016
KILO REN is ook niet mis
Waardering:
In feite een zelfde beoordeling als captain phasma, voor de kinderen echt boeiend om te bouwen, niet te eenvoudig, ze moeten eens constructief leren nadenken en een plan correct leren lezen. Dat maakt het des te boeiender en op het einde van de rit een prachtig figuur erbij. Zonder meer ook top speelgoed.
Geplaatst door Marc op 26-04-2016
Erg goed buildable figure
Waardering:
Eén van mijn favoriete Lego Buildable Figures, hij zit erg goed in elkaar en het masker is erg goed nagemaakt! 1 arm kun je omhoog en omlaag bewegen via de achterkant, zodat die een slaande beweging kan maken.

Verder zitten er weinig details op of veel onderdelen, doordat de achterkant helemaal bedekt wordt door een mantel en ook aan de voorkant voor de benen. Al bij al een erg goed figuur ben als je fan bent van Kylo Ren mag deze zeker niet ontbreken in je collectie!
Geplaatst door G.J. op 13-02-2016