LEGO Star Wars 75251 Darth Vaders kasteel

139.95
Jouw voordeel:
Niet op voorraad

Nu besteld = morgen in huis

Deze set is helaas niet meer leverbaar.

Gebruikt de zoekbalk of het menu om een ander leuk product te zoeken uit de huidige LEGO collectie.

0

 • Gratis verzending in Nederland en België.
 • Bezorging waar en wanneer je wilt.
  Thuisbezorgd of afhalen op 2400 locaties.
 • Gemakkelijk betalen
 • Klanten waarderen ons met een 9.5
  op basis van 1703 onafhankelijke reviews

LEGO Star Wars 75251 Darth Vaders kasteel Specificaties

Setnummer
75251
Gratis Verzending
Nee
Leeftijd
9
Onderdelen
1060
Thema's
LEGO Vintage
EAN
5702016370454

LEGO Star Wars 75251 Darth Vaders kasteel omschrijving

Bereid de actie voor op de planeet Mustafar met LEGO Star Wars 75251 Darth Vaders kasteel! Deze bouwset van Vaders dreigend uitziende thuisbasis bevat allerlei geweldige details, zoals een van stenen gebouwde lavastroom, een ondergrondse hangar met muisdroid en aansluitpunt, een oud Sith heiligdom met holocron, rekken voor extra munitie en geheime vakken met nog veel meer Sith relieken. De hangar herbergt ook een bouwbaar TIE Advanced Fighter model met noppenschieters en een zitplaats voor de Darth Vader minifiguur.

Verder vind je in het kasteel een bacta tank, Darth Vaders meditatiekamer met holografische communicatie-eenheid en een ontmoetingsplatform bovenop met een noppenschietkanon ter verdediging van het kasteel. Naast de klassieke Darth Vader is de set inclusief een bacta tank-versie van de Dark Lord, plus 2 Royal Guards en een Imperial Transport Pilot.

De LEGO Star Wars 75251 Darth Vaders kasteel set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Star Wars 75251 Darth Vaders kasteel kenmerken

 1. De set omvat het kasteel van Darth Vader en een bouwbare versie van Vaders TIE Advanced Fighter.
 2. Het kasteel heeft een ondergrondse hangar met muisdroid en aansluitpunt, een oud Sith heiligdom met holocron, rekken voor extra munitie, Sith relieken, geheime vakken met een verborgen lichtzwaardhandvat en een rood kyber kristal, plus ruimte voor Vaders TIE Advanced Fighter.
 3. Inclusief 5 minifiguren: Darth Vader, Darth Vader (bacta tank-versie), 2 Royal Guards en een Imperial Transport Pilot.
 4. Het kasteel heeft ook een toegangsdeur aan de zijkant, een openende bacta tank, een haak voor Lord Vaders cape, een meditatiekamer met ruimte voor een minifiguur en holografische communicatie-eenheid, plus een ronde ontmoetingsruimte bovenop met een noppenschietkanon ter verdediging van het kasteel.
 5. De TIE Advanced Fighter heeft 2 noppenschieters en een cockpit die open kan met ruimte voor een minifiguur.
 6. Wapens: Darth Vaders rode lichtzwaard, de blaster van de Imperial Transport Pilot en de Force pikes van de Royal Guards.
© 2012-2022 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2022 the LEGO Group.